NESCAFÉ Espressobonen voor de zakelijke markt

zondag, 1 October, 2017

 

Het NESCAFÉ assortiment is uitgebreid met drie nieuwe espresso koffie machines en zorgvuldig geselecteerde blends van verse gebrande espressobonen. 

Neem een kijkje op onze nieuwe website: nescafe-espresso.nl

 

Hoe verschillend onderneming ook zijn, zo gelijk zijn ze als het gaat over goede koffie op het werk. Van het eerste kopje voor de vroege vogels, tot de laatste voor de night shift. Bij NESCAFE begrijpen wij dat koffie belangrijk is voor uw mensen. Net als dat uw mensen belangrijk zijn voor de onderneming.

                                                   

NESCAFÉ is de partner van werkend Nederland en levert tientallen jaren koffieconcepten aan bedrijven en instellingen in tal van branches. En voor elke koffiebehoefte bieden we passende oplossingen. Daarom introduceren we vol trots: 'het NESCAFÉ espressobonen concept', met drie zorgvuldig geselecteerde blends van de beste Arabica- en Robustabonen. Duurzaam geproduceerd via het NESCAFÉ Plan.

Bovendien zijn er diverse innovatieve automatische espressomachines en kunt u vertrouwen op de uitgebreide service van NESCAFÉ en haar partners. Zo blijft NESCAFÉ vernieuwen en de zakelijke markt bedienen met de lekkerste koffie.

Related Products