Haal de unieke smaak van Starbucks premium dranken naar uw catering- of werkplek met We Proudly Serve Starbucks® aangeboden door Nestlé Professional. De belofte van het merk Starbucks® is om ‘Elke dag een beetje vrolijker te maken’ - met een dagelijks koffieritueel voor uw klanten door vertrouwde routines een speciaal gevoel te geven. Met We Proudly Serve Starbucks tilt u het niveau van uw warme en koude dranken naar een hoger niveau, trekt u nieuwe klanten aan en verhoogt u het aantal gebruikers. Starbucks is de grootste koffieketen ter wereld en geliefd bij consumenten over de hele wereld – niet alleen vanwege de kwaliteit van de dranken maar ook vanwege ons ethisch verantwoorde inkoopbeleid en onze passie voor duurzaamheid.


 

Maatwerkoplossingen voor uw organisatie

Koffiedrinken is een essentieel onderdeel bij alles wat we doen en alle We Proudly Serve Starbucks koffiedranken worden gemaakt met dezelfde 100% arabicabonen als in onze Starbucks winkels. Uw klanten kunnen voor hun favoriete koffie kiezen uit de signature donkere Starbucks Espresso Roast of onze lichtere Starbucks® Blonde Espresso Roast.

 

 

Oplossingen met service

We trainen uw barista's om de perfecte Starbucks dranken te serveren, van klassiekers die met espresso gemaakt zijn zoals cappuccino en caffè latte - tot gekoelde dranken, warme chocolade en andere specialiteiten. Onze Short, Tall en Grande oplossingen bieden u veel verschillende opties, variërend van een gestroomlijnd aanbod basisdranken tot een uitgebreide selectie warme en koude dranken. Kies een oplossing met de producten, serveermogelijkheden en ondersteuning die u nodig hebt voor uw bedrijf.

 

 

Selfservice-oplossingen

Introduceer de We Proudly Serve Starbucks® ervaring op uw locaties zonder catering met onze premium selfservice-oplossingen. Geheel in stijl met de iconische vormgeving en uitstraling van Starbucks, uitgerust met de nieuwste, gebruiksvriendelijke espressotechnologie, kunt u een brede selectie van onze meest populaire dranken aanbieden, gemaakt met echte bonen en verse melk. Onze selfservice-oplossingen zijn verkrijgbaar als counter-top en als vrijstaande modulaire eenheden en passen in elke omgeving, met opties voor gratis uitgifte en betalingen zonder contant geld.

 

 

Oplossingen voor filterkoffie

Onze Starbucks® Pike Place® Roast filterkoffie is beschikbaar in twee verschillende formaten voor verschillende volumebehoeftes. De thermoskannen, voorzien van Starbucks-branding en POS-materiaal, zijn de ideale oplossing voor vergaderingen en events.


Optimale menu's voor elk dagdeel

Al onze dranken, met baristaservice of selfservice, worden bereid volgens authentieke Starbucks recepten en uw menu kan speciaal op elk dagdeel worden afgestemd.

  • Klassiekers op basis van espresso
  • Frappuccino® gemixte dranken
  • Iced Coffee
  • Teavanaä premium thee (warm)
  • Teavana™ Shaken Iced Teas
  • Warme chocolade
  • Seizoensspecialiteiten
  • Lekkere tussendoortjes

*Drankenaanbod varieert per markt en oplossing.

 

Wij steunen boeren en zorgen voor onze planeet

Bij Starbucks® streven we ernaar om 100% ethisch geproduceerde koffie te schenken, volgens de praktijkrichtlijnen van de Coffee and Farmer Equity (C.A.F.E.). We ondersteunen meer dan een miljoen boeren via speciale ondersteuningscentra, leenprogramma's en toegang tot krediet. Verder beschermen we bosgebieden en steunen we de ontwikkeling van koffieplanten die bestand zijn tegen bladroest - om zo een betere toekomst te creëren voor de boeren en het milieu. Wij geloven dat we door nu in te zetten op duurzaamheid, de basis kunnen leggen voor een betere toekomst. Enkele van onze doelstellingen zijn het afschaffen van plastic rietjes en het stimuleren van het gebruik van herbruikbare bekers. Daarnaast gebruiken we composteerbare bekers en introduceren we volledig recyclebare bekers.

Merkstandaarden en koffie-expertise

Van de Starbucks® brandingwaarden tot kennis van koffie en bereidingswijzen, onze We Proudly Serve Starbucks® trainers zullen uw team het zelfvertrouwen geven dat ze nodig hebben om de perfecte Starbucks dranken te bereiden. Een on-site kick-offtraining, innovatieve trainingsvideo's en diverse digitale manieren van communicatie, categoriekennis en merk-audits zijn een paar voorbeelden van de terugkerende activiteiten om uw bedrijf te ondersteunen.

“STARBUCKS and the Starbucks logo are used under license by Nestlé” and “Pike Place is a trademark of The Pike Place Market PDA, used under license”

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over We Proudly Serve Starbucks®, kom dan bij ons langs om onze heerlijke dranken zelf te proeven.

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op voor een afspraak op een locatie en tijd die u het beste uitkomen:

 
1 Start 2 Complete