Al bijna 200 jaar Italiaanse traditie: de smaak van het goede leven. In 1827 opende Guillia Buitoni een kleine pastawinkel in Sansepolcro, Italië: al snel een lokale favoriet. De traditie en populariteit van BUITONI leeft voort. Nog altijd wordt er gewerkt met de meest hoogwaardige ingrediënten om de lekkerste sauzen en coulis te bereiden.

 

Authentieke Italiaanse smaken!

BUITONI respecteert de traditie en selectie van authentieke smaken uit de échte Italiaanse keuken. Dankzij de moderne bereidingstechnieken van Nestlé Professional kunt u ook in uw eigen keuken aan de slag met originele Italiaanse smaken.

  • Alle BUITONI kant-en-klare tomaten sauzen zijn bovendien glutenvrij.

Basiscomponenten

De Italiaanse keuken is gebaseerd op 4 basiscomponenten:

  1. Granen
  2. Groenten & fruit
  3. Vis & zeevruchten
  4. Olijfolie

Aangevuld met gebruik van basilicum, tomaten, knoflook, rozemarijn, kruiden en (parmezaanse) kaas.

Wist u dat?

  • De Italianen de tomaat "pomodoro" noemen? Dat betekent "gouden appel".
  • Rozemarijn ook bekend staat als de "goddelijke specerij"? Het zorgt voor een aromatische smaak die goed combineert met wit vlees en mediterrane groenten.