Snelle en toepasbare oplossingen – zoals jus, bouillons, soepen en smaakverrijkers – helpen een chef om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Het merk MAGGI ontstond in 1863 en is sinds 1947 onderdeel van Nestlé. MAGGI staat voor hoge kwaliteit, convenience, consistency en nutritionele voordelen of het nu gaat om jus, bouillon, soepen, sauzen of aroma’s.

MAGGI helpt u om uw gasten te verrassen. 

Het MAGGI portfolio bestaat uit betrouwbare, efficiënte, veelzijdige producten die u in de professionele keuken ondersteunen.

MAGGI sauzen
Met een ruim aanbod aan verschillende MAGGI sauzen kunt u elk gerecht in een handomdraai bereiden!

 
MAGGI Soepen en soepverrijkers 
Snel en eenvoudig heerlijke soepen bereiden? Met de uitgebreide range basis en variatiesoepen en de soepverrijkers van MAGGI heeft u alle keuze. 
MAGGI Aardappelpuree 
Enkel de allerbeste aardappelen zijn geselecteerd om voor de MAGGI Aardappelpuree. Zo kunt u heerlijke aardappelpuree maken voor al uw hoofdgerechten, bijgerechten en stamppotten. Deze heerlijke en romige aardappelpuree is snel en eenvoudig te maken. 
MAGGI Bouillon
MAGGI Goudbouillon is hét basisproduct voor al uw soepen, sauzen of kruidenmelanges waarmee u meer smaak aan al uw gerechten geeft. 
MAGGI Jus 
MAGGI jus is een geweldige toevoeging in de keuken. Met MAGGI jus kunt u elk gerecht uw eigen toevoeging geven. De gebonden jus, vleesjus, en braadjus zijn perfect voor de horeca, catering en organisaties met een kantine of een keuken!
MAGGI smaakverfijners en aroma´s 
De smaakverfijners en aroma’s van MAGGI zijn veelzijdige smaakmakers in uw keuken! 
NIEUW AUTHENTIEKE BOUILLONS