Always open for you!

 

De huidige situatie rondom het Coronavirus heeft ons allemaal geraakt. Gelukkig mogen de deuren weer deels open, maar wij begrijpen dat het nog steeds een moeilijke periode voor je is. Daarom staan wij voor je klaar en willen wij je helpen met een goede start! Klik hier om naar onze #alwaysopenforyou initiatieven te gaan:#alwaysopenforyou box: ontvang onze gratis box gevuld met CHEF® producten en recepten:

 

    - CHEF Premium Pepersaus (pak van 1 liter)
    - CHEF Signature Paste White Wine Reduction (pot van 450 gram)
    - CHEF Signature Paste Lemon Paste (pot van 450 gram)
    - Een extraatje voor het personeel: premium chocolade L'ATELIER Puur Cranberry

 

Met deze box heb je een aantal van onze producten uit het CHEF® assortiment om mooie culinaire creaties te maken voor jouw gasten! Schrijf je nu in voor de gratis #alwaysopenforyou box, OP = OP

 


1+1 kortingsactie: bestel één van de onderstaande CHEF® producten en ontvang één gratis product naar keuze!

 

    - CHEF Premium Pepersaus (pak van 1 liter)
    - CHEF Classic Hollandaisesaus (pak van 1 liter)
    - CHEF Classic Champignonsaus (pak van 1 liter)
    - CHEF Demi Glace (pak van 1 liter)

 

De 1+1 kortingsactie is alleen mogelijk als je bezorgserviceklant bent bij de grossiers: Bidfood, VHC Jongens, HANOS, Sligro, De Kweker of MAKRO. Deelname is maximaal 1 keer per deelnemer/bedrijf. Plaats hier je order!Dit is het moment, om samen te winnen!


 


 

 

COVID-19, samen staan we sterk!

 

De huidige situatie rondom het Coronavirus heeft ons allemaal geraakt. Als foodpartner van Horeca en Catering streven we ernaar de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en relaties te waarborgen. We volgen daarom uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en doen daarnaast zo veel mogelijk om onnodige risico’s te vermijden. We houden u graag op de hoogte van de mogelijke oplossingen en service die wij u kunnen bieden in deze moeilijke periode.

 

Onze producten & levering

Onze collega's zijn zeer toegewijd en werken ondanks de huidige situatie continu door om ervoor te zorgen dat het aanbod van de producten op peil blijft. Er wordt alles aan gedaan om de collega's gezond en veilig te houden. In de afgelopen weken zijn op al onze locaties verbeterde veiligheidsmaatregelen ingevoerd. Daarbij schakelen wij nauw met onze distributiepartners en grossiers om u zo goed en veilig mogelijk te kunnen beleveren. Ondanks dat velen van u gesloten zijn, kunt u gebruik blijven maken van uw vertrouwde producten en wij houden rekening met de veranderende behoeftes in deze situatie. 

 

Voor meer actuele informatie kunt u ook terecht bij uw grossier omtrent de genomen maatregelen.

 

Lokale initiatieven 

 

Nestlé Professional (onderdeel van Nestlé Nederland) is partner van ‘Help de Horeca’, een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland. Veel van u en andere horecaondernemers zitten door sluiting van de horeca tijdelijk zonder inkomsten. Op dit platform kunnen mensen een waardebon kopen voor hun favoriete horecazaak. Deze waardebon kunnen zij verzilveren zodra de deuren weer opengaan. Zo hebben mensen iets leuks om naar uit te kijken en tegelijkertijd helpen ze (op korte termijn) de horecaondernemers.

 

Kijk voor meer informatie op www.helpdehoreca.nl.   

 

 

 

 

Waar kunnen wij helpen?

Onze Account Managers en Culinair Adviseurs staan voor u klaar! Heeft u hulp of advies nodig stuur dan uw vraag met uw contactgegevens naar [email protected] of vul het contactformulier in. 

 

Denk aan inspiratie voor recepten, meedenken voor maaltijdbezorgingsgerechten voor bij de consumenten thuis, meedenken welke producten handig zijn in deze situatie die extra gemak, snelheid en constante kwaliteit kunnen bieden afhankelijk van uw wensen en menukaart. Maar ook kunnen wij hulp bieden bij online zichtbaarheid, het aanleveren van afbeeldingen & beeldmateriaal en tips & tricks voor op social media.

 

In deze moeilijke periode merken wij ook dat onze voorraden van producten minder hard gaan, maar de houdbaarheid wel doorloopt. Wij willen deze producten graag aanbieden zodat deze nog goed benut kunnen worden. Heeft u interesse? Stuur een bericht met uw contactgegevens naar [email protected] of vul het contactformulier in.    

 

We wensen u veel succes, gezondheid voor u en uw omgeving, daadkracht en creativiteit toe in deze periode. Met een positieve blik kijken wij naar de toekomst. Hopelijk tot snel!