COVID-19 - always open for you!

 

Als foodpartner van Horeca en Catering streven we ernaar de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en relaties te waarborgen. We volgen daarom uiteraard de richtlijnen vanuit het RIVM en doen daarnaast zo veel mogelijk om onnodige risico’s te vermijden. We houden u graag op de hoogte van de mogelijke oplossingen en service die wij u kunnen bieden in deze moeilijke periode.

 

Onze producten & levering

Onze collega's zijn zeer toegewijd en werken ondanks de huidige situatie continu door om ervoor te zorgen dat het aanbod van de producten op peil blijft. Er wordt alles aan gedaan om de collega's gezond en veilig te houden. In het afgelopen jaar zijn op al onze locaties verbeterde veiligheidsmaatregelen ingevoerd. Daarbij schakelen wij nauw met onze distributiepartners en grossiers om u zo goed en veilig mogelijk te kunnen beleveren. U kunt gebruik blijven maken van uw vertrouwde producten en wij houden rekening met de veranderende behoeftes in deze situatie. 

 

Voor meer actuele informatie kunt u ook terecht bij uw grossier omtrent de genomen maatregelen.
 

 

Waar kunnen wij helpen?

Onze Account Managers en Culinair Adviseurs staan voor u klaar! Heeft u hulp of advies nodig stuur dan uw vraag met uw contactgegevens naar customerservice@nl.nestle.com of vul het contactformulier in. 

 

Denk aan inspiratie voor recepten, meedenken voor maaltijdbezorgingsgerechten voor bij de consumenten thuis, meedenken welke producten handig zijn in deze situatie die extra gemak, snelheid en constante kwaliteit kunnen bieden afhankelijk van uw wensen en menukaart. Maar ook kunnen wij hulp bieden bij online zichtbaarheid, het aanleveren van afbeeldingen & beeldmateriaal en tips & tricks voor op social media.

 

In deze moeilijke periode merken wij ook dat onze voorraden van producten minder hard gaan, maar de houdbaarheid wel doorloopt. Wij willen deze producten graag aanbieden zodat deze nog goed benut kunnen worden. Heeft u interesse? Stuur een bericht met uw contactgegevens naar customerservice@nl.nestle.com of vul het contactformulier in.    

 

We wensen u veel succes, gezondheid voor u en uw omgeving, daadkracht en creativiteit toe in deze periode. Met een positieve blik kijken wij naar de toekomst. Hopelijk tot snel!