Draag nu eenvoudig bij aan een milieuvriendelijke keuken!

De impact van plastic afval op het milieu is een wereldwijde uitdaging en in veel keukens worden steeds meer milieuwbewuste keuzes gemaakt. Inspelend hierop zijn de verpakkingen van de MAGGI en CHEF producten nu:

         -  100% recyclebaar en gemaakt met minder plastic

         -  MAGGI verpakkingen zijn nu wit van kleur waardoor eenvoudiger te recyclen en milieuvriendelijker

         -  Gemakkelijker te recyclen; het is niet nodig om de labels te scheiden.


Wij, Nestlé Professional, zijn overtuigd van de noodzaak om de invloed van plastic afval en daarbij verpakkingen op het milieu te minimaliseren. Daarom zijn wij gestart met het aanpassen van onze MAGGI & CHEF verpakkingen.  

 

Wat wijzigt er? 

De MAGGI en CHEF verpakkingen zijn nu 100% recyclebaar en gemaakt met minder plastic. Het niet meer nodig om de labels te scheiden. De MAGGI verpakkingen zijn nu wit van kleur waardoor ze eenvoudiger te recyclen en milieuvriendelijker zijn. De nieuwe verpakkingen zijn niet alleen goed voor de planeet, maar zorgen ook voor hygiëne en voedselveiligheid in uw keuken:

   - Verbetering van de opening, het lipje is niet-afneembaar en wordt mee gerecycled

   - Geen rand in de emmer, waardoor het product zich niet meer bovenaan ophoopt

 

Naast de kleurverandering van de MAGGI verpakkingen komen zowel de nieuwe MAGGI als de CHEF verpakkingen in 3 formaten. Dit betekent dat een aantal van de bestaande producten wijzigen van afmeting en inhoud. Hierdoor wijzigt mogelijk ook het artikelnummer, deze dient u aan te passen in uw bestellingen bij uw grossier. Uw grossier is op de hoogte van de wijzigingen. De prijzen van de producten die wijzigen van inhoud worden naar rato aangepast.

 

Om welke producten gaat het?

MAGGI en CHEF producten met een verpakkingsinhoud tussen de 660 – 1500 gram in de categorieën; soep, bouillon, jus, fond, saus en smaakverfijners. U vindt hieronder het totaal overzicht van de betreffende producten:

 

 

 

Veranderen de recepturen?

Wij hebben ervoor gekozen gelijktijdig met de wijziging van de duurzame verpakking het antiklontermiddel uit het receptuur te halen van 3-tal MAGGI jus producten. De MAGGI Vleesjus à la minute 900 gram, MAGGI Vleesjus à la minute 2000 gram en de MAGGI Gebonden Jus.  

 

De rest van de producten en recepturen blijft ongewijzigd. Alle producten behouden hun vertrouwde kwaliteit! En stay tuned... binnenkort meer rondom duurzaamheid & verpakkingen!

 

Heeft u vragen, interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Neem dan contact op met uw contactpersoon of stuur een bericht met uw contactgegevens naar [email protected] of vul het contactformulier in.