ONTDEK DE GARDEN GOURMET® VEGAN SENSATIONAL BURGER

Deze burger heeft alles wat een echte burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Het is een verse (rauwe) burger gemaakt van plantaardige ingrediënten, met de sappigheid en textuur van een runderburger. Geef jouw gasten een onweerstaanbare burgerervaring! 100% Veggie, 100% delicious.

De GARDEN GOURMET Sensational™ Burger versus een vleesburger*

80% LAGERE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK
80% MINDER ENGERGIEGEBRUIK
75% MINDER LANDGEBRUIK

* Nestle 2019 vergelijkende LCA studie (Milieugerichte Life Cycle Analyses) is een methode voor het in kaart brengen van de invloed van producten en menselijke activiteiten op het milieu. Deze gegevens zijn gebaseerd op data afkomstig van de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger en de gemiddelde LCA data van een burger van een melkkoe, geconsumeerd in restaurants in Europa. Wil je toegang tot deze studie? Neem dan contact op met nestlepromedia@nestle.com.

Wat maakt de smaak zo Sensational?

De GARDEN GOURMET Sensational™ Burger is gemaakt van herkenbare, plantaardige ingrediënten. De eiwitten zijn afkomstig uit soja en granen, de plantaardige olie zorgt voor een juicy look & feel, en de rode bietenpoeder creërt de roze meat-like kleur. 

 

Dit is hoe jij de GARDEN GOURMET Sensational ™ Burger omschrijft op jouw menu:

Wij noemen onze burger altijd bij zijn volledige naam, de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger. 

Wees positief! De GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger is hier om jouw gasten te laten zien hoe lekker vega(n) kan zijn! 

 

Is de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger vegan?

Ja, de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger is 100% vegan.

 

Wat maakt het recept zo Sensational?

De combinatie van hoogwaardige ingrediënten geeft de GARDEN GOURMET Sensational™ Burger de volgende voordelen: 100% plantaardige eiwitten, vegan gecertificeerd, rijk aan eiwitten en een bron van vezels.

 

Is de soja in de GARDEN GOURMET Sensational Burger zonder GMO?

Ja, wij gebruiken uitsluitend non-GMO soja

 

Welke allergenen bevat de GARDEN GOURMET Vegan Sensational™ Burger?

SOJA, TARWE, GERSTE. Bevat mogelijk: EIEREN, SESAM, SELDERIJ en MOSTERD.

Ongeacht dat dit product mogelijk sporen van EIEREN bevat, voldoet het wel aan de criteria van het V-label. Deze informatie geldt slechts als een waarschuwing voor gebruikers, maar betekent niet dat het eindproduct daadwerkelijk dierlijke ingrediënten bevat. (bron: https://www.v-label.eu/nl)