ONTDEK MEER OVER GARDEN GOURMET ®

Onze liefde voor plantaardig eten ontstond in 1986 in de tuin vanuit pure passie voor planten. Sindsdien gebruiken we onze liefde voor natuur en lekker eten om planten om te toveren tot vega(n) sensaties. We hebben een assortiment met heerlijke plantaardige producten en recepten.

Bij GARDEN GOURMET geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Wij willen, samen met alle chef's in Nederland, iedereen inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Het eten van meer plantaardige eiwitten en minder dierlijke eiwitten is namelijk goed voor jouw gasten én voor het milieu!

VEGA(N) REVOLUTIE!

Gasten kiezen steeds vaker voor plantaardige menuopties. Dit is niet zomaar een trend, maar eerder een levenstijl die van invloed is op de eetgewoonten van de aankomende generaties! Jouw gasten kunnen plantaardige opties kiezen vanwege verschillende redenen; o.a. het dierenwelzijn of de nadelige effecten van vleesconsumptie op het milieu. Wij, bij GARDEN GOURMET®, willen jou helpen om het aanbod aan smakelijke plantaardige menuopties te vergroten.

JOUW PLANTAARDIGE MENUCREATIES

De GARDEN GOURMET range bestaat uit smaakvolle, plantaardige producten die passen bij elk vegetarisch of veganistisch gerecht. Onze producten zijn gemakkelijk te bereiden, maar zijn ook zeer geschikt om als basis te gebruiken van jouw eigen unieke creaties. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze producten en verras jouw gasten met jouw unieke plantaardige menucreaties.

pasta-bolognaise

ONZE VOORDELEN

 

  • HOGE KWALITEIT INGREDIËNTEN MET GOEDE TEXTUUR EN HEERLIJKE SMAAKBELEVING
  • RUIM 30 JAAR EVARING IN HET ONTWIKKELEN VAN PLANTAARDIGE PRODUCTEN
  • GECERTIFICEERD VEGANISTISCH
  • RIJK AAN (PLANTAARDIGE) EIWITTEN
  • LAAG IN VET & ZOUT
  • SNEL EN GEMAKKELIJK TE BEREIDEN VIA VERSCHILLENDE BEREIDINGS METHODEN