Vegan White Pizza

Een all-time favoriet: pizza! Dit keer helemaal vegan, met groene asperges en oesterzwammen. Afgetopt met crispy GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes. De Vegan Filet Stukjes nemen de rijke en romige smaken goed op, voor een optimale smaakbeleving.

  • 0:30 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • easy

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

300g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes 
5st Voorgebakken pizza bodems
30 ml CHEF Liquid Concentrate Mushroom
500ml Vegan Crème fraîche
3st Vegan Mozzarella (3x125g)
500g Groene asperges
500g Oesterzwammen

  1. Mix de vegan crème fraîche met de CHEF Liquid Concentrate Mushroom, and verdeel het met een lepel over de pizza bodems
  2. Verdeel de vegan mozzarella, de gesneden asperges en oesterzwammen over de pizza
  3. Voeg nu ook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes toe aan de pizza
  4. Druppel voor het bakken wat olijfolie over de pizza
  5. Plaats de pizza in de voorverwarmde oven (225 °C) en bak 7-9 minuten, tot de pizza krokant is en de kaas is gesmolten.

CHEF'S TIPS

  • Je kunt deze pizza met nog meer groenten beleggen: denk aan spinazie of courgette 
  • Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.