Veggie Saté noedels-salade

Deze vegetarische Saté noedels zijn gemakkelijk te bereiden; een ideaal gerecht wat iedereen heerlijk zal vinden! Een lekkere crunchy saté noedels salade, afgetopt met crispy filet stukjes. De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes geven een heerlijke textuur aan deze vegetarische salade, je gelooft bijna niet dat het plantaardig is!

  • 0:25 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

750g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes 
1l water
50g CHEF Liquid Concentrate Asian
650g Fijne eiernoedles
10st Bosui
5st Bospeen
2½st Komkommer
40g Geplukte koriander
15st Radijs
250g Gesneden rode kool
Olijfolie

Saté dressing:
40g Pindakaas
25g Sesamolie
200ml Water
20g Sojasaus
25g Chilli saus
4g Chilliflakes

Garnituur:
20g zwart sesamzaadjes
2st limoen

  1. Maak alle groenten schoon en snijd ze in een vorm die gelijkmatig gaar wordt.
  2. Verhit in een grote wok de zonnebloemolie, voeg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de julienne van paprika, sojascheuten, gehakte chilipeper, peultjes, de gesneden sjalotjes en de gehakte pak choi toe. Bak enkele minuten tot de groenten mals zijn.
  3. Meng in een kom de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian, sesamolie, suiker, geperste knoflook en de sesamzaadjes en giet dit over de groenten en kook nog 2 minuten.
  4. Voeg op het einde de gehakte Thaise basilicum toe en serveer in een serveerschaal met rijst erbij.
     

CHEF'S TIPS

 

  • Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.
  • Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.

Voedingswaarden

 

Per 100 g

Per Portie

Volwassenen RI

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

445 KJ
106 kcal
2108 KJ
502 kcal
  

Vetten

3.315.77022%

 - waarvan: verzadigd

0.52.62013%

koolhydraten

11.755.526021%

waarvan: suikers

1.98.89010%

Vezels

2.512.0  

Eiwitten

6.128.75057%

Zout

0.271.27621%