

Veggie Saté noedels-salade
Deze vegetarische Saté noedels zijn gemakkelijk te bereiden; een ideaal gerecht wat iedereen heerlijk zal vinden! Een lekkere crunchy saté noedels salade, afgetopt met crispy filet stukjes. De GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes geven een heerlijke textuur aan deze vegetarische salade, je gelooft bijna niet dat het plantaardig is!
- 0:25 Totale bereidingstijd
- 10 porties
- gemiddeld
WERKWIJZE
INGREDIËNTEN
750g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes
1l water
50g CHEF Liquid Concentrate Asian
650g Fijne eiernoedles
10st Bosui
5st Bospeen
2½st Komkommer
40g Geplukte koriander
15st Radijs
250g Gesneden rode kool
Olijfolie
Saté dressing:
40g Pindakaas
25g Sesamolie
200ml Water
20g Sojasaus
25g Chilli saus
4g Chilliflakes
Garnituur:
20g zwart sesamzaadjes
2st limoen
- Maak alle groenten schoon en snijd ze in een vorm die gelijkmatig gaar wordt.
- Verhit in een grote wok de zonnebloemolie, voeg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de julienne van paprika, sojascheuten, gehakte chilipeper, peultjes, de gesneden sjalotjes en de gehakte pak choi toe. Bak enkele minuten tot de groenten mals zijn.
- Meng in een kom de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian, sesamolie, suiker, geperste knoflook en de sesamzaadjes en giet dit over de groenten en kook nog 2 minuten.
- Voeg op het einde de gehakte Thaise basilicum toe en serveer in een serveerschaal met rijst erbij.
Gerelateerde producten

CHEF'S TIPS
- Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.
- Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.
Voedingswaarden
| Per 100 g | Per Portie | Volwassenen RI | % RI |
---|---|---|---|---|
Voedingswaarden | ||||
Energie | 445 KJ 106 kcal | 2108 KJ 502 kcal | ||
Vetten | 3.3 | 15.7 | 70 | 22% |
- waarvan: verzadigd | 0.5 | 2.6 | 20 | 13% |
koolhydraten | 11.7 | 55.5 | 260 | 21% |
waarvan: suikers | 1.9 | 8.8 | 90 | 10% |
Vezels | 2.5 | 12.0 | ||
Eiwitten | 6.1 | 28.7 | 50 | 57% |
Zout | 0.27 | 1.27 | 6 | 21% |