GRILLED SENSATIONAL BURGER

De GARDEN GOURMET® Sensational™ Burger heeft alles wat een burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Geef jouw gasten een onvergetelijke burgerervaring door de heerlijke smaak en sappige textuur. De GARDEN GOURMET® Sensational™  Burger is gemaakt van plantaardige eiwitten, rijk aan soja-eiwitten en een bron van vezels.  Snel en makkelijk te bereiden in de pan, grill, oven of frituur. 

  • 0:40 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

10st GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger 
10 st (vegan) Brioche broodjes 
500g Julienne van wortel 500g
1st Courgette
400g Avocado 
2st Limoen 
4st Rode uien 
50ml Low fat mayo of vegan mayo 
150ml Ketchup 
15g Hot sauce 
50ml Olijfolie 

  1. Snijd de courgette in 20 plakjes. Bakken in olijfolie met peper en zout.
  2. Prak de avocado's met een vork tot een puree. Voeg het limoensap, zout, peper en de helft toe van de hete saus. Snijd de rode uien in mooie plakjes.
  3. Meng de mayonaise met de ketchup en de rest van de hete saus tot een cocktailsaus.
  4. Grill de GARDEN GOURMET® Vegan Sensational ™ Burger en rooster het briochebroodje tegelijkertijd
  5. Bedek de bodem van het broodje met saus. Leg de gegrilde courgetteplakjes, de gegrilde GARDEN GOURMET® Vegan Sensational ™ Burger, de guacamole, de julienne van wortelen, de gesneden uien bovenop het broodje en stapel de burger. Warm opdienen.

CHEF'S TIPS

  • Of je de GARDEN GOURMET®  Vegan Sensational ™ Burger in het restaurant serveert of voorbereidt voor thuisbezorging, wees creatief door uw burger aan te passen met een selectie broodjes, sauzen of toppings.
  • Je kunt de courgette vervangen door gegrilde aubergine of zelfs komkommers
  • Speel met het type broodje om extra creativiteit op het bord te brengen.

Voedingswaardetabel

 

Per 100 g

Per Portie

Volwassenen RI

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

708 KJ
170 kcal
2559 KJ
614 kcal
  

Vetten

9.935.77051%

 - waarvan: verzadigd

2.48.82044%

koolhydraten

11.742.526016%

waarvan: suikers

3.613.09014%

Vezels

2.810.1  

Eiwitten

7.125.65051%

Sodium

0.250.902.438%

Zout

0.622.26638%