Italiaanse tortilla

Bij GARDEN GOURMET® geloven we in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom hebben wij samen met NO FAIRTYTALES heerlijke vegan gerechten ontwikkeld, die rijk zijn aan groenten en passen bij de bewust wordende consument. Deze gerechten vormen een basis waarmee jij eindeloos kunt variëren. Wij willen jou hiermee inspireren om te laten zien hoe lekker en eenvoudig vegan kan zijn!

  • 0:20 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • easy

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN

500g GARDEN GOURMET Vegan Balletjes.
3st Sjalotten, in ringen
4 tenen Knoflook
300g Extra vergiene olijfolie
20g Kervel
20g Dragon
20g Oregano
10g Salie
100g Mini trostomaatjes, in plakjes gesneden
200g Gepofte puntparika
100g (vegan) Parmezaanse kaas
Basilicum
 

  1. Bak de sjalotten zonder te kleuren samen met de knoflook. Voeg de olijfolie en de gehakte kruiden toe. 
  2. Bak in een aparte pan de GARDEN GOURMET Vegan Balletjes. Voeg de dressing toe zodra deze krokant gebakken zijn.
  3. Breng op smaak met het sap en rasp van de citroen en vers gedraaide zwarte peper.
  4. Rooster de tortilla in een pan en leg hier balletjes in. Garneer met de plakjes tomaat, verse basilicum en geschaafde Parmezaanse kaas

CHEF'S TIPS

  • Je kan de tortilla ook los bij de saté serveren.

Voedingswaardetabel

 

 

Per Portie

 

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

 

1226 KJ
294 kcal

 

15%

Vetten

 

12 

17%

 - waarvan: verzadigd

 

3

 

15%

koolhydraten

 

22

 

8%

waarvan: suikers

 

5

 

5%

Vezels

 

8 

 

Eiwitten

 

20

 

40%

Zout

 

1,88 

31%