MEXICAANSE FAJITA

Een favoriet uit de Mexicaanse keuken; dit Fajita-recept is supersnel te bereiden en zeer geschikt om je eigen smaakcombinaties mee te creëren. De GARDEN GOURMET® Filet Stukjes gaan goed samen met de heerlijke maïs- en avocadosalsa. In een handomdraai serveer jij een onvergetelijke gastronomische maaltijd voor jouw gasten! 

  • 0:25 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

750g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes 
40g Olijfolie 
3st Rode paprika, in brunoise 
3st Gele paprika, in brunoise 
2st Witte uien, in brunoise
50g Fajita specerijen mix

Om te serveren:
20st Kleine wraps
3st Avocado's, gesneden
400g Crispy maïs uit blikt, uitgelekt
1st Rode ui, in brunoise
1st Limoen
200g Belegen (vegan) kaas, geraspt
250g Verse Tomatensalsa
65g Korianderblaadjes, geplukt
500g Gemengde bladsla
Versgemalen zwarte peper

  1. Verwarm de oven voor op 180 ° C (160 ° C voor heteluchtovens) of gasstand 4. Bedek de wraps in een groot vel alumiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.
  2. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren, zet apart op een bord. Voeg de GARDEN GOURMET Filet Stukjes toe aan de pan en kook tot ze goudbruin worden, doe de groenten terug in de pan, voeg de kruiden toe en kook nog een minuut.
  3. Maak een snelle maïssalsa -meng de suikermaïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met de korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.
  4. Leg alles in kommen of borden op tafel en laat iedereen zichzelf helpen.

CHEF'S TIPS

  • Je kunt dit gerecht uitbreiden door guacamole, sourcream en nacho's erbij te serveren.