Pasta Arrabiata Meatballs

De GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes zijn een veelzijdig product dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan velen warme en koude gerechten. Doordat ze smaken makkelijk absorberen passen ze perfect bij rijke sauzen zoals bij dit Vegan Pasta Arrabiata recept. Serveer dit gerecht als traditioneel pasta voorgerechten of smakelijk hoofdgerecht en verras jouw gasten met deze vegan lekkernij!

 

 

 

  • 0:25 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • easy

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

50st GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes
900ml BUITONI Tomatencoulis
50g Rode pepers, ontzaad en fijn gesneden
50g Groene pepers, fijn gesneden 
10g Knoflook, geperst
60g Verse bascilicum, gescheurd
1kg Volkoren spaghetti
60ml Olijfolie

  1. Kook de volkoren spaghetti in kokend water en 20ml olijfolie.
  2. Verhit de overige olie in een pan, voeg de fijn gesneden pepers zonder zaadjes toe en bak ze 5 minuten tot ze bruin beginnen te kleuren.
  3. Voeg de geperste knoflook en 20g gehakte basilicum toe en bak 5 minuten.
  4. Voeg de BUITONI Tomatencoulis toe, breng aan de kook en breng op smaak met peper en zout.
  5. Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes toe en kook 10 minuten op laag vuur.
  6. Meng met de gekookte pasta en de arrabbiata-saus en serveer in een schaal. Garneer met de overige gehakte basilicum..

CHEF'S TIPS

  • Gebruik veganistische parmezaanse kaas voor extra smaak en decoratie.

Voedingswaardetabel

 

Per 100 g

Per Portie

 

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

461 KJ
99 kcal

1715 KJ
409 kcal

 

20%

Vetten

3.1

12.8

 

18%

 - waarvan: verzadigd

0.4

1.8

 

9%

koolhydraten

11.1

45.6

 

18%

waarvan: suikers

3.2

13

 

14%

Vezels

3.2

13.2

 

 

Eiwitten

5.1

21.2

 

42%

Zout

0.40

1.66

 

48%