SENSATIONAL DURUM KEBAB

De GARDEN GOURMET® Sensational™ Burger heeft alles wat een burger onweerstaanbaar maakt, alles behalve vlees! Laat jouw gasten kennis maken met deze vegan burger door hem op een creatieve manier te bereiden via dit unieke recept voor Durum Kebab. De GARDEN GOURMET® Sensational™  Burger is gemaakt van plantaardige eiwitten, rijk aan soja-eiwitten en een bron van vezels. Snel en makkelijk te bereiden in de pan, grill, oven of frituur. 

  • 2:00 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

Kebab spiesjes:
10st GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger 
80g Harissa chilipasta
½bos Koriander (of peterselie), fijngehakt  
10st Houten spiesjes, geweekt in water
Zout, peper en olijfolie

Pittige yoghurtsaus:
300g Haver (of soja) yoghurt 
30g Sriracha chilisaus

Extra:
10st Durum flatbread
200g Komkommer, in blokjes gesneden
200g Little gem, versnipperd
100g Lenteui, versnipperd
200g Tomaten, gehakt
40g Rode chili, fijngehakt
Verse koriander en bascilicum, grof gehakt

  1. Mix de ontdooide GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger met de harissa chilipasta, gehakte koriander, zout en peper. Plaats het voor minimaal een uur in de koelkast. 
  2. Vorm het gehakt rond de spiesjes, bestrijk met olijfolie en grill op middelhoog vuur. Gebruik een pan met een anti-aanbaklaag.
  3. Meng de yoghurt en sriracha chilisaus.
  4. Serveer de spiesjes met gegrild flatbread, pittige yoghurtsaus, salade, komkommer, tomaat, lente ui, rode chili, koriander en bascilicum. 

CHEF'S TIPS

  • Voeg rode kool toe voor een kleurrijk pallet 
  • Serveer opgerold in folie voor een ideale grap-and-go maaltijd