Spaanse Albondigas

De GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes zijn een veelzijdig product dat gemakkelijk kan worden toegevoegd aan velen warme en koude gerechten. Doordat ze smaken makkelijk absorberen passen ze perfect bij rijke sauzen zoals bij dit recept voor Spaanse Albondigas. Dit gerecht is snel te bereiden en is zeer geschikt voor voor shared dining concepten.

 

 

 

  • 0:20 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • easy

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

400g GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes
250g BUITONI Tomatencoulis
2st Rode pepers, fijn gesneden
2st Rode uien, halve ringen 
5g Piment poeder, gerookt
2 tenen Knoflook, fijn gesneden
4 plakken Brood, geroosterd 
½ bos, Peterselie

  1. Snijd de rode uien in halve ringen en zet in een scheutje olijfolie aan zonder te kleuren.
  2. Voeg vervolgens de knoflook, rode peper en piment toe. Voeg hierna de BUITONI Tomatencoulis toe en laat langzaam trekken
  3. Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Balletjes toe en laat 10 minuten smoren.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Garneer met de gehakte platte peterselie en het geroosterde brood

CHEF'S TIPS

  • Varieer met dit recept door de Spaanse albondigas in een groententortilla te wikkelen