TORTILLA WRAP

Deze heerlijke vegan tortilla wrap gevuld met verrassende smaken is onmisbaar op jouw menukaart! Deze vegan traktatie met de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes is zeer geschikt als lunchgerecht of als snelle snack voor onderweg. 

  • 0:25 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

800g GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes 
800g Romaine sla
72-g Aubergine
680g Tomaten
480g Courgette
400g Knoflook, gekneusd
150g Vegan light mayonaise
30g Thijm
20ml Citroensap
10st Tortilla wraps

  1. Snijd de courgette en de aubergines in plakjes, leg ze op een bakplaat met olijfolie, knoflook, tijm en bak ze 10 minuten op 170 graden in de oven.
  2. Snijd de blaadjes uit de Romaine sla en de tomaat in plakjes.
  3. Meng de vegan mayonaise met het citroensap en voeg wat water toe om de textuur aan te passen.
  4. Leg de tortilla wrap op een snijplank, verdeel de saus en voeg de salade, de gegrilde groenten en de gebakken GARDEN GOURMET Vegan Filet Stukjes toe. Rol tot een wrap, halveer en serveer.

CHEF'S TIPS

  • Serveer met huisgemaakte chips
  • Voeg verse gehakte dragon toe aan de saus om deze nog frisser te maken
  • Gebruik flatbread of pitabrood in plaats van de tortilla