

Vegan Pasta Bolognese
Met GARDEN GOURMET® Vegan Rulgehakt creëer je in een handomdraai onweerstaanbare plantaardige gerechten. Dit product gaat goed samen met verschillende kruiden waardoor jij gemakkelijk jouw eigen signatuur kunt toevoegen. Het gehakt is de perfecte basis voor nieuwe receptcreaties of traditionele gerechten, zoals lasagne, pastarecepten, ovenschotels of chilli sin carne.
- 0:50 Totale bereidingstijd
- 10 porties
- gemiddeld
WERKWIJZE
INGREDIËNTEN
1,5 kg GARDEN GOURMET® Vegan Gehakt
10st Tomaten
3kg Witte uien
700gr Gehakte knoflook
700ml Rode wijn
600g Wortel
30g Tijm
10ml Olijfolie
1kg Spaghetti
100g Tomaten puree
300g Selderij
10g Oregano
- Ontdooi de GARDEN GOURMET® Vegan Mince. Snijd de uien, de tomaten, de wortels en de bleekselderij in kleine blokjes.
- Verhit de olijfolie in een grote kookpot en fruit de uien, de knoflook, de wortels en de selderij 5 minuten
- Voeg de GARDEN GOURMET® Vegan Mince toe en kook nog 5 minuten.
- Voeg de tomaten, de tomatenpuree en de rode wijn toe. Laat 30 minuten koken op middelhoog vuur.
- Kook de pasta in kokend zout water met olijfolie beetgaar.
- Breng de bolognesesaus op smaak met verse tijm, gehakte oregano en peper en zout.
- Leg de pasta in een serveerschaal. Giet de bolognesesaus erover en decoreer met de verse basilicum.
Gerelateerde producten

CHEF'S TIPS
- Gebruik CHEF® Signature Paste Port en Rode wijn reductie voor extra body
- Om extra diepgang in de saus te creëren, kunt u de tomaten 20 minuten in de oven roosteren op 200°c
- Personaliseer het gerecht voor thuisbezorging
Voedingswaardetabel
| Per 100 g | Per Portie | Volwassenen RI | % RI |
---|---|---|---|---|
Voedingswaarden | ||||
Energie | 480 KJ | 3258 KJ |
|
|
Vetten | 1.0 | 8.1 | 70 | 12% |
- waarvan: verzadigd | 0.2 | 1.2 | 20 | 6% |
koolhydraten | 13.8 | 110.2 | 260 | 42% |
waarvan: suikers | 4.3 | 34.5 | 90 | 38% |
Vezels | 3.7 | 29.3 |
|
|
Eiwitten | 6.3 | 50.0 | 50 | 100% |
Sodium | 0.05 | 0.39 | 2.4 | 16% |
Zout | 0.12 | 0.96 | 6 | 16% |