VERRASSENDE ROERBAK

Van wokgerechten, stoofmaaltijden tot spicy curry's, met de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes kun je eindeloos variëren! Je kunt ze gemakkelijk direct toe voegen aan salades, sandwiches en wraps. Daarnaast is dit product zeer geschikt om als basis te gebruiken van jouw eigen unieke creaties. 

  • 0:20 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN 

1kg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes 
2st Pak choi 
3st Paprika's 
400g Sojaboon scheuten 
3st Rode peper
400g Peultjes 
30g CHEF® Liquid Concentrate Asian 
80ml Sojasaus 
80ml Druivenpit olie
50gr Sesamzaadjes
40gr Gehakte knoflook
50gr Bruine suiker 
100gr Sjalotten 
2bos Thaise basilicum 
40ml Sesamolie 
80ml Zonnebloem olie
1kg Gekookte Jasmijn rijst

  1. Maak alle groenten schoon en snijd ze in een vorm die gelijkmatig gaar wordt.
  2. Verhit in een grote wok de zonnebloemolie, voeg GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes, de julienne van paprika, sojascheuten, gehakte chilipeper, peultjes, de gesneden sjalotjes en de gehakte pak choi toe. Bak enkele minuten tot de groenten mals zijn.
  3. Meng in een kom de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian, sesamolie, suiker, geperste knoflook en de sesamzaadjes en giet dit over de groenten en kook nog 2 minuten.
  4. Voeg op het einde de gehakte Thaise basilicum toe en serveer in een serveerschaal met rijst erbij.
     

CHEF'S TIPS

  • Blancheer de sojascheuten 2 minuten in kokend water alvorens ze te koken in de wok.
  • Kook de GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes in groente bouillon gedurende 5-8 minuten om de smaak te trekken.
  • Serveer alle elementen apart voor thuisbezorging.

Voedingswaarden

 

Per 100 g

Per Portie

Volwassenen RI

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

573 KJ
137 kcal
2597 KJ
621 kcal
  

Vetten

6.027.27039%

 - waarvan: verzadigd

0.83.52018%

koolhydraten

11.552.326020%

waarvan: suikers

2.611.99013%

Vezels

3.515.7  

Eiwitten

7.533.95068%

Sodium

0.221.012.442%

Zout

0.552.52642%