Worteltortilla Satay Style

Bij GARDEN GOURMET® geloven we in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom hebben wij samen met NO FAIRTYTALES heerlijke vegan gerechten ontwikkeld, die rijk zijn aan groenten en passen bij de bewust wordende consument. Deze gerechten vormen een basis waarmee jij eindeloos kunt variëren. Wij willen jou hiermee inspireren om te laten zien hoe lekker en eenvoudig vegan kan zijn!

  • 0:30 Totale bereidingstijd
  • 10 porties
  • gemiddeld

WERKWIJZE

INGREDIËNTEN

400g GARDEN GOURMET® Vegan Filet stukjes 
20g CHEF Liquid Concentrate Asian
10st No Fairytales Worteltortilla
0,5l Water
1teen Knoflook, fijn gesneden
50g Lente-ui, gesnipperd
250g Kant-en-klare satésaus
100g Kant-en-klare gebakken uitjes
1st Komkommer, in plakjes gesneden
100g Wortel, julienne
100g Sojaboontjes

  1. Breng het water en de CHEF Liquid Concentrate Asian aan de kook en laat de filet stukjes uit de bouillon. 
  2. Fruit de knoflook en voeg de filet stukjes toe en bak even mee. 
  3. Voeg de kant-en-klare satésaus toe en breng dit aan de kook. Als de satésaus te dik is kan je dit afslappen met de bouillon. 
  4. Laat het geheel 10 minuten rusten zodat de satésaus in de filet stukjes kan trekken.
  5. Doe de saté op de tortilla en garneer met de uitjes, lente-ui, komkommer, julienne van worden en sojaboontjes. Rol de tortilla strak op.

CHEF'S TIPS

  • Je kan de tortilla ook los bij de saté serveren.

Voedingswaardetabel

 

 

Per Portie

 

% RI

Voedingswaarden

    

Energie

 

1253 KJ
300 kcal

 

15%

Vetten

 

12 

16%

 - waarvan: verzadigd

 

3

 

16%

koolhydraten

 

28

 

11%

waarvan: suikers

 

8

 

9%

Vezels

 

8 

 

Eiwitten

 

16

 

33%

Zout

 

2 

37%