Het juiste koffiezetapparaat voor bonen

Bonen zijn meer dan een trend

Tegenwoordig is verse bonenkoffie erg populair. Het zetten van verse koffie is een echt ambacht dat wordt gedaan door barista’s. Maar ook op kantoor wordt er naast oploskoffie steeds vaker verse bonenkoffie gezet. Verse koffie wordt namelijk het lekkerst gevonden. Dat komt doordat de koffiebonen vers gemalen worden bij deze zetmethode en er hierdoor meer aroma’s vrijkomen. Verse bonenkoffie is dan ook een echte trend te noemen. Bij NESCAFÉ zijn wij ons hier bewust van. Dit betekent dat wij voor elk soort kantoor de juiste bonen machine hebben om verse bonenkoffie te zetten.

 

De juiste bonen machine

Een koffiemachine is een verrijking van het kantoor. Wanneer er geen of geen goede koffie te krijgen is zal de stemming duidelijk minder zijn op kantoor. Veel medewerkers starten hun werkdag met een kop koffie. En tegenwoordig willen de meeste mensen het liefst verse koffie gemaakt met een bonen koffiezetapparaat. Het is bij NESCAFÉ merkbaar dat de populariteit van verse koffie stijgt. Er is meer vraag naar bonen machines. Op zowel kleine high-end kantoren als werkplaatsen met grote volumes wordt er tegenwoordig bonenkoffie gedronken. Voor elk soort kantoor is er een NESCAFÉ bonen machine beschikbaar. Zodat er verse koffie gezet kan worden met het juiste verse bonen koffiezetapparaat.

 

 

Een automaat die de kwaliteit levert van een barista en gemakkelijk verse koffie maakt, wie wil dat nu niet? De NESCAFÉ LaCimbali S20 met melkunit is hiervoor het perfecte apparaat. De koffiemachine heeft een high-end uitstraling waardoor het apparaat goed past op een hip kantoor. Dankzij de melkunit is het ook mogelijk om in een handomdraai verschillende verse melkvariatie koffies te zetten.

 

De LaCimbali S20 heeft een stijlvol design en een ultiem gebruiksgemak. De koffiemachine is met name bedoeld voor zo’n 75 koffiedrinkers per dag, maar het apparaat is uit te voeren met een powerstation voor locaties waar meer capaciteit essentieel is. De NESCAFÉ LaCimbali S20 is uitgevoerd met drie canisters, twee voor verse bonen en één voor cacao. Ook heeft de NESCAFÉ LaCimbali S20 een externe koeler voor verse melk waar bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato mee gezet kan worden. De LaCimbali S20 heeft zelfs een geïntegreerd Wi-Fi systeem waarmee op afstand met het apparaat gecommuniceerd kan worden. Het koffiezetapparaat voor bonen is ook beschikbaar in de uitvoering S30 deze heeft een capaciteit van zo’n 300 consumpties per dag.

 

Een koffiezetapparaat dat grotere volumes aan kan en ook nog eens verse koffie zet is de NESCAFÉ Milano Vista Espresso. De koffiemachine bereidt met ongekende snelheid de perfecte vers gebrande koffiebonen in vele variaties. De NESCAFÉ Milano Vista Espresso zet al in 40 seconde een verse bonenkoffie en het apparaat kan 120 consumpties per uur zetten. Is capaciteit en volume een grote eis voor jou? Dan is dit het juiste koffiezetapparaat voor bonen!

 

NESCAFÉ Milano Vista Espresso

 

Kies het juiste apparaat

Voordat er een koffieapparaat gekozen wordt, moet er eerst nagegaan worden wat voor apparaat er nodig is op het kantoor. Wat zijn de wensen van de werknemers en hoeveel verse kopjes koffie worden er gezet op een dag? Inventariseer dus eerst wat de wensen zijn en kies hierna het juiste bonen koffiezetapparaat. Het is belangrijk om te weten welke koffie er het liefst gedronken wordt op kantoor. Is dat bijvoorbeeld cappuccino? Kijk dan naar een koffiemachine die hier geschikt voor is en vergeet niet de juiste koffieboon te selecteren. Is er het meest vraag naar verse bonenkoffie met daarbij verse melk in plaats van melkpoeder? Dan is een bonen koffiezetapparaat met een losse melkschuimer de beste oplossing.

 

Verse koffie voor op kantoor

Je hoeft geen barista te zijn om ook op kantoor verse koffie te zetten. In een handomdraai zet je een kop verse koffie met een NESCAFÉ bonen koffiemachine. Kies daarbij voor de koffiebonen die het beste aansluiten op de wensen van jouw kantoor. Wordt er veel cappuccino gedronken, dan wordt er vaak voor een sterke donkere gebrande boon gekozen om de smaak optimaal uit te laten komen. Een voorbeeld hiervan is de 100% Arabica koffieboon. De keuze uit koffiebonen is enorm en er zijn ook nog eens diverse blends verkrijgbaar.

 

De populairste soorten koffiebonen zijn Arabica en Robusta. Arabica bonen zijn erg aromatisch van smaak en Robusta bonen zijn populair vanwege de sterke smaak. Maar wist je dat niet alleen de koffieboon van belang is voor de smaak? De zetmethode is minstens net zo belangrijk. Bij versgemalen koffie wordt de koffie onttrokken aan de bonen tijdens het zetten, doordat het water langs de koffiebonen stroomt. Dit proces wordt ook wel extractie genoemd. Bij deze zetmethode komen de meeste aroma’s vrij en daar proef je het verschil van. Een kopje verse koffie gemaakt met 100% Arabica bonen smaakt heel anders met deze zetmethode dan wanneer jij bijvoorbeeld Arabica instantkoffie drinkt. Wil jij verse koffie op kantoor? Kies dan voor een koffiebonen machine met vers gebrande bonen. Bekijk alle soorten bonen.

 

Duurzame koffie

Een lekker smakend kopje verse koffie is erg fijn, maar bij NESCAFÉ vinden wij het heel erg belangrijk dat de koffie ook duurzaam verbouwd wordt. Wij werken samen met koffieboeren om te zorgen dat de koffie verantwoord geproduceerd wordt en ook nog eens van de beste kwaliteit is. Verschillende NESCAFÉ koffiebonen dragen dan ook het UTZ, Rainforest Alliance of Fairtrade kenmerk. Wanneer maatschappelijk verantwoord ondernemen van belang is op de werkvloer is het ook belangrijk om dit door te voeren in de koffie. Duurzame koffie is niet alleen vers en lekker, maar draagt ook bij aan een beter imago voor jouw organisatie. Verse bonenkoffie straalt daarnaast luxe uit en dit kan de reputatie bij (potentiële) klanten verhogen. Mensen waarderen nu eenmaal een goede kop koffie.

 

Wil jij weten welke koffiebonen machine het meest geschikt is voor jouw kantoor en welke koffiebonen daar het beste bij passen? Wij helpen je graag! Vraag een offerte aan en wij gaan kijken welk koffieautomaat de beste match is voor jou. Daarnaast helpen wij ook met het uitzoeken van de perfecte koffiebonen en kunnen wij zelfs een koffieproeverij organiseren. Vul het formulier voor advies op maat in en wij helpen jou met het vinden van de perfecte koffie en koffiemachine voor op de werkvloer.

 

WIL JIJ VERSE KOFFIE EN EEN KOFFIEBONEN MACHINE BIJ JOU OP KANTOOR?
 

Vul het formulier voor advies op maat in en wij zullen jou helpen met het vinden van het beste koffiebonen apparaat.