MAGGI

MAGGI Basis voor Hollandaisesaus Koud Te Bereiden 2430 g

De Maggi Basis voor Hollandaisesaus wordt geleverd in zakken van 2,43 kg en heeft een opbrengst van 18 liter. Dit product is geschikt voor koude bereiding en inzetbaar in een vegetarisch dieet. Hollandaisesaus is een lekkere saus bij vis, eieren en gestoomde groenten. Om de Holandaisesaus te verrijken kunt u gember, citroenzesten of mosterd toevoegen.
  • Opbrengst: 18 liter
  • Vegetarisch
EAN-code: 
8715000052981

Productinformatie

Ingrediënten

Gemodificeerd zetmeel, palmvet, melkeiwitten, 8,5% eigeelpoeder, gistextract, zout, smaakversterker (mononatriumglutamaat), lactose, maltodextrine, zuurteregelaars (citroenzuur, natriumacetaat), aroma’s (met melk), stabilisatoren (polyfosfaten, natriumfosfaten), kleurstof (betacaroteen), suiker. Mogelijke sporen van gluten, selderij, mosterd. 

Allergenen:

Mwelk (incl. lactose), eieren.

Bevat sporen van:

Gluten bevattende granen, selderij, mosterd. 

Voedingswaarden:

 

per 100 g onbereid product

Energie in kJ

1884 kJ

Energie in kcal

450 kcal

Vetten

22,8 g

waarvan verzadigd

13,9 g

Koolhydraten

48,9 g

waarvan suiker

4,8 g

Vezels

2,9 g

Eiwitten

11,3 g

Zout

3,45 g

 

Bereiden & bewaren

 Bereiden:

  1. Strooi geleidelijk MAGGI hollandaisesaus al roerend met een garde/klopper in koud water.
  2. Laat het product 3 minuten staan voor de juiste binding, vervolgens nogmaals goed doorroeren.
  3. Na bereiding direct koelen.  
  4. De bouillon moet geregenereerd tot ten minste 60°C in de kern.
  5. Indien andere grondstoffen aan de bouillon worden toegevoegd moeten deze een kiemreducerende behandeling hebben ondergaan. Als dit niet kan worden vastgesteld, moet de bouillon worden geregenereerd tot ten minste 75°C in de kern.

Bewaren:

Op een droge en koele plaats bewaren. Maximaal 3 dagen gekoeld houdbaar bij max. + 4°C, maximaal 2 dagen gekoeld houdbaar bij 7°C.