NESCAFÉ Milano is een innovatief koffieconcept dat het verrassend eenvoudig maakt
om uitzonderlijk lekkere koffie te maken. Het is de kans om koffieliefhebbers te verrassen
met barista-kwaliteit. Die perfecte kwaliteit wordt bereikt met één druk op de knop, dus
eenvoudig en gemakkelijk voor zowel uw medewerkers als gasten.

 

Koffie die verrast, elke keer opnieuw

Voor uw medewerkers 

Met de koffie van NESCAFÉ Milano laat u uw medewerkers genieten van de meest gevraagde koffievariaties, precies zoals zij deze willen. Altijd van de beste kwaliteit. 
 
Voor uw gasten
Uw gasten verwennen met een ruime keuze aan perfect bereide koffievariaties, elke keer opnieuw, dat is de kracht van NESCAFÉ Milano. Dankzij de premium ingrediënten en gepatenteerde machine-technologie krijgen uw gasten altijd de perfecte koffie-ervaring. 

 

Pure perfectie: het recept voor constante kwaliteit

De traditionele manier van koffie zetten kent veel knelpunten. Verlies van versheid, smaakverschillen, koffieresidu, verspilling. 
 
Het antwoord daarop is ons superieure koffie-extract met een hoge concentratie koffiebonen. Gemaakt van de puurste ingrediënten: vers geroosterde koffiebonen en water. 

 

 

Kwalitatieve koffiemachines die getuigen van innovatie en design

Met een NESCAFÉ Milano koffiemachine is uw koffievoorziening perfect geregeld. De machines, de producten én de service: alles is gericht op zorgeloos en efficiënt kwalitatieve koffie maken, elke keer opnieuw. Met minimale instructies kan elke medewerker de koffiemachine bijvullen en reinigen. Bij een onverhoopte storing, kunt u rekenen op de excellente service van NESCAFÉ, die dankzij ons unieke netwerk van dealers verspreid door Nederland altijd dichtbij is. Zo is uw reputatie van een goed koffieadres altijd veilig.
 
Met NESCAFÉ Milano is de koffievoorziening binnen uw bedrijf of horecagelegenheid perfect afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat is de kracht van NESCAFÉ Milano.
 

 

NESCAFÉ Milano koffiebonen
NESCAFÉ Milano
NESCAFÉ Milano