NESCAFÉ

NESCAFÉ Alegria 10/60 Espresso

 

De NESCAFÉ Alegria 10/60 Espresso is een koffiemachine met grote prestaties in een modern design. En combineert instant en bonenkoffie voor de perfecte koffiebeleving. 

 

 • Zetmethode: bonen/instant koffie combinatie
 • 10-20 koffiedrinkers
 • 10 standaardvariaties 
 • 40 sec bonen koffie
 • 12 sec instant koffie
 • Capaciteit: 100 consumpties per uur

De NESCAFÉ Alegria 10/60 Espresso

Grote prestaties in een modern design

De NESCAFÉ Alegria 10/60 Espresso heeft alles in huis voor heerlijke koffie. De beleving van bonen plus het gemak en de snelheid van instantkoffie. Ideaal voor kleinere kantoren of zorginstellingen.

Eenvoudig onderhoud

De 10/60 Espresso van NESCAFÉ Alegria is gemakkelijk te onderhouden. De koffiemachine beschikt over een automatisch spoelsysteem en het binnenwerk is praktisch ingericht. Dat zorgt ervoor dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurd is. 

Zuinig in verbruik

Door het gebruik van energiebesparende verlichting, is de 10/60 Espresso zuinig in zijn verbruik. De machine maakt gebruik van hoogwaardige led-verlichting en verbruikt in ruststand weinig energie. Zo wordt het moderne design van de machine altijd op de juiste wijze belicht en draagt u ook nog bij aan een betere wereld.

Koffiemachine Specificaties

Machinespecificaties

Keuzemogelijkheden10
Capaciteit
 • 80 kopjes bij 230 V
 • Werkt direct op de wateraansluiting
Heet waterJa
KannenfunctieJa (optioneel, max. hoogte 16,0 cm)
Afmetingen in cm (hxbxd)67,0 x 42 x 62
Gewicht34 KG
Boilerinhoud0.8 liter
Inhoud canisters
 • Bonen 2000 g
 • Instantkoffie 330 g
 • Melk 1000 g
 • Cacao 940 g
Zuinig in gebruikJa, energiezuinige verlichting
Gebruik & onderhoudSpoelprogramma aanwezig
OptioneelBetaalsysteem

 

 

 

 

 

 

 

 

Koffievariaties

 Koffievariaties * 
KoffieCappuccinoChocolade
EspressoCafé au LaitKan Koffie
Dubbele EspressoLatte MacchiatoKan Heet Water
AmericanoWiener MélangeHeet Water

 

*10 drankvariaties mogelijk

 

 

Service

Aanschaf mogelijkheden

Met de flexibele plaatsingsopties van NESCAFÉ is er altijd een passende koffiemachine beschikbaar voor uw organisatie. Het is namelijk mogelijk om koffiemachines te kopen, te huren en er is zelfs een mogelijkheid tot het verkrijgen van occasion apparatuur.

NESCAFÉ Service

Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators verspreid over het hele land, kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw behoefte. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar uw wensen opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse.

Duurzaamheid

Naast dat onze koffie, cacao en melk worden getoetst aan de hoogste standaarden van verschillende duurzaamheidskeurmerken; Fairtrade, Rainforest Alliance, NESCAFÉ plan en Nestlé Cacao Plan. Zijn de NESCAFÉ koffiemachines opgenomen in het recycling programma van Wecycle. Hierdoor krijgen oude koffiemachines een tweede leven of worden materialen hergebruikt. Zo draagt u met de aanschaf van een NESCAFÉ koffiemachine bij aan een duurzamere wereld.