NESCAFÉ Alegria

NESCAFÉ Alegria 8/60

De NESCAFÉ Alegria 8/60 blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, snelheid en gemak. Daarnaast heeft deze koffiemachine een kannenfunctie, ideaal voor tijdens vergaderingen.

Prijs op aanvraag

  • 15-30 koffiedrinkers
  • 8 standaardvariaties 
  • 12 sec / kop koffie
  • Zetmethode: instant

Informatie

De multifunctionele en compacte koffiemachine

Een koffiemachine die gezien mag worden, de NESCAFÉ Alegria 8/60. Ondanks zijn compacte formaat levert de stijlvol ontworpen machine opvallende prestaties; alle veel gevraagde koffievariaties, maar ook kannen koffie en heet water. Ideaal voor middelgrote kantoren of zorginstellingen.

Eenvoudig onderhoud

De 8/60 van NESCAFÉ Alegria is gemakkelijk te onderhouden. De koffiemachine beschikt over een automatisch spoelsysteem en het binnenwerk is praktisch ingericht. Dat zorgt ervoor dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurd is. 

Zuinig in verbruik

Door het gebruik van energiebesparende verlichting, is de 8/60 zuinig in z'n verbruik. De machine maakt gebruik van hoogwaardige led-verlichting en verbruikt in ruststand weinig energie. Zo wordt het moderne design van de machine altijd op de juiste wijze belicht en draagt u ook nog bij aan een betere wereld.

Specificaties

Machinespecificaties 
Keuzemogelijkheden8
Capaciteit140 kopjes per uur bij 230 V
Heet waterJa
KannenfunctieJa (max. hoogte 14,0 cm)
Afmetingen in cm (hxbxd)61,0 x 46,5 x 60,0
Gewicht35 kg
Boilerinhoud4 liter
Inhoud canisters
  • Instantkoffie 330 g (2x)
  • Cacao 2000 g
  • Topping 1600 g
  • Overig 900 g
Zuinig in gebruikEnergiezuinige verlichting
Gebruik & onderhoud Spoelprogramma aanwezig
OptioneelBetaalsysteem

 

NESCAFÉ Alegria 8 60 binnenzijde

Koffievariaties

Variaties

KoffieEspressoCappuccinoCafé au Lait
Latte MacchiatoHot ChocolateKan koffie / heet waterHeet water

 

 

Service

Aanschaf mogelijkheden

Met de flexibele plaatsingsopties van NESCAFÉ is er altijd een passende koffiemachine beschikbaar voor uw organisatie. Het is namelijk mogelijk om koffiemachines te kopen, te huren en er is zelfs een mogelijkheid tot het verkrijgen van occasion apparatuur.

NESCAFÉ Service

Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators verspreid over het hele land, kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw behoefte. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar uw wensen opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse.

Duurzaamheid

Naast dat onze koffie, cacao en melk worden getoetst aan de hoogste standaarden van verschillende duurzaamheidskeurmerken; Fairtrade, Rainforest Alliance, NESCAFÉ plan en Nestlé Cacao Plan. Zijn de NESCAFÉ koffiemachines opgenomen in het recycling programma van Wecycle. Hierdoor krijgen oude koffiemachines een tweede leven of worden materialen hergebruikt. Zo draagt u met de aanschaf van een NESCAFÉ koffiemachine bij aan een duurzamere wereld.

 

 

 

 

Lees hier onze klantervaringen

Bij een inspirerende werkomgeving hoort goede koffie

Thomas Cook, Hoofddorp

“Betrokkenheid vinden wij belangrijk, zowel bij onze klanten, maar zeker ook bij ons personeel. Wij bieden hen een inspirerende werkomgeving en daar hoort goede koffie bij. Onze koffiecorners zijn een trefpunt voor collega’s waar veel gebruik van wordt gemaakt. Thomas Cook heeft voor de NESCAFÉ Alegria 8/60 gekozen vanwege het goede contact met Nestlé Professional én de prijs-kwaliteitverhouding.”

Udo Blauw, manager facilitaire zaken bij Thomas Cook