NESCAFÉ Alegria

NESCAFÉ Alegria Elegante Premium

De NESCAFÉ Alegria Elegante Premium is een koffiemachine die gezien mag worden en daarmee uitermate geschikt is voor elke front-office locatie. Geniet van een heerlijk kopje koffie, gezet van verse bonen of probeer één van de heerlijke instant koffievariaties. 
 

Prijs op aanvraag

 • 20-40 koffiedrinkers
 • 12 standaardvariaties 
 • 42 sec / kop koffie
 • Zetmethode: bonen/instant combinatie

 

Informatie

De elegante en luxe koffiemachine

De Elegante Premium van NESCAFÉ Alegria combineerd de beleving van bonen en de constante kwaliteit, snelheid en het gemak van instantkoffie. Bekroond met de IF Design Award 2015 voor kwaliteit en design. Uitermate geschikt voor elke front-office locatie door z'n kwalitatieve design. Ideaal voor middelgrote kantoren en zorginstellingen.

Eenvoudig onderhoud

De Elegante Premium van NESCAFÉ Alegria is gemakkelijk te onderhouden. De koffiemachine beschikt over een automatisch spoelsysteem en het binnenwerk is praktisch ingericht. Dat zorgt ervoor dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurdt is. 

Slim en veilig in gebruik

Het interactieve scherm met full color touchscreen is gemakkelijk in gebruik en kan naar wens ingesteld worden. De volgorde van de koffievariaties is naar voorkeur in te stellen , maar ook het vertonen van sfeerbeelden of promotie is een mogelijkheid. Gebruikers kunnen hun handen nooit verbranden aan warme vloeistoffen, doordat de Elegante Premium van een bekersensor is voorzien tapt u namelijk nooit zonder beker.

NESCAFÉ Alegria Elegante Premium

Specificaties

Specificaties

Keuzemogelijkheden12
Capaciteit140 kopjes per uur bij 230 V
Heet waterJa
KannenfunctieJa (max. hoogte 11,5)
Afmetingen in cm (hxbxd)60,0 x 46,0 x 57,0
Gewicht35 kg
Boilerinhoud0,4 liter (2x)
Inhoud canisters
 • Instantkoffie 400 g
 • Koffiebonen 1100 g
 • Topping 1500 g
 • Cacao 1100 g
Gebruik & onderhoud
 • Bekersensor: tapt nooit zonder beker
 • Separate heet water uitgifte
Optioneel
 • Betaalsysteem
 • Verse melk

 

NESCAFÉ Alegria Elegante premium binnenzijde

Koffievariaties

Variaties

Koffie(Dubbele) EspressoCappuccinoLatte Macchiato
Café au LaitCafé LatteWiener MelangeHot Chocolate
Hot Chocolate MilkKan koffie / heet waterHeet water
 

 

 

Service

Aanschaf mogelijkheden

Met de flexibele plaatsingsopties van NESCAFÉ is er altijd een passende koffiemachine beschikbaar voor uw organisatie. Het is namelijk mogelijk om koffiemachines te kopen, te huren en er is zelfs een mogelijkheid tot het verkrijgen van occasion apparatuur.

NESCAFÉ Service

Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators verspreid over het hele land, kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw behoefte. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar uw wensen opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse.

Duurzaamheid

Naast dat onze koffie, cacao en melk worden getoetst aan de hoogste standaarden van verschillende duurzaamheidskeurmerken; FairtradeRainforest AllianceNESCAFÉ plan en Nestlé Cacao Plan. Zijn de NESCAFÉ koffiemachines opgenomen in het recycling programma van Wecycle. Hierdoor krijgen oude koffiemachines een tweede leven of worden materialen hergebruikt. Zo draagt u met de aanschaf van een NESCAFÉ koffiemachine bij aan een duurzamere wereld.

 

 

 

 

Lees hier onze klantervaringen

Een goede smaak én duurzaam geproduceerd.

Tergooi Ziekenhuis, Hilversum

“Een groene en gastvrije omgeving, waarin patiënten en hun naasten zich welkom voelen, dat is waar ziekenhuis Tergooi voor staat. Bij het zoeken naar een partner voor onze koffievoorziening vonden wij het van belang dat deze duurzame producten levert. Mede om deze reden hebben wij gekozen voor NESCAFÉ Alegria. Een andere reden was de positieve uitslag van de smaaktest die wij onder onze medewerkers hebben gehouden. Inmiddels worden er, naar volle tevredenheid, meer dan één miljoen kopjes koffie per jaar gedronken.”

Ronald Bogaard, teammanager restauratief bij Tergooi Ziekenhuis