NESCAFÉ Alegria

NESCAFÉ Alegria High Capacity

De NESCAFÉ Alegria High Capacity is een koffiemachine voor echte piekmomenten. Perfect voor groot verbruik en gemakkelijk in gebruik door het touchscreen.

Prijs op aanvraag

 • 100+ koffiedrinkers
 • 6 standaardvariaties
 • 10 sec / kop koffie
 • Zetmethode: instant

Informatie

De snelle en efficiënte koffiemachine

De NESCAFÉ Alegria High Capacity is een koffiemachine die uitstekend tot zijn recht komt bij piekmomenten. Door twee uitgiftepunten is deze machine in staat om tot 750 kopjes per uur te zetten. Het koffiegebruik kan op afstand worden gemonitord door het gebruik van telemetrie en dus ideaal voor grote kantoren en zorginstellingen.

Eenvoudig onderhoud

De High Capacity van NESCAFÉ Alegria is gemakkelijk te onderhouden. De koffiemachine beschikt over een automatisch spoelsysteem en het binnenwerk is praktisch ingericht. Dat zorgt ervoor dat het schoonmaken in een handomdraai gebeurd is. 

Zuinig in verbruik

Door een zelflerende energie spaarstand die dal- en piekmomenten onthoudt, is de High Capacity zuinig in zijn verbruik. De machine warmt het water alvast op voor een piekmoment en gaat in ruststand op tijden dat de machine weinig gebruikt wordt. Zo heeft u altijd koffie van hoge kwaliteit en draagt u ook nog bij aan een betere wereld.  

NESCAFÉ Alegria High Capacity

Specificaties

Machinespecificaties 

Keuzemogelijkheden6
Capaciteit
 • 250 kopjes per uur bij 230 V
 • 750 kopjes per uur bij 400 V (krachtstroom)
Heet waterJa
Kannenfunctie

Ja (max. hoogte 29,0 cm)

Kannensensor wordt geactiveerd door opklappen tray

Afmetingen in cm (hxbxd)75,0 x 31,0 x 52,5 (inclusief lekbak)
Gewicht 

23 kg 

65 kg met geïntegreerde waterkoeler

Boilerinhoud5,1 liter
Inhoud canisters
 • Instantkoffie 475 g
 • Cacao 1450 g
 • Topping 1160 g
 • Suiker 1800 g
Zuinig in gebruikIngebouwd energie spaarprogramma
Gebruik & onderhoud
 • Instelbare koffiesterkte (uitgezonderd kannen)
 • Automatisch spoelprogramma
 • Lekbaksensor en uitneembare lekbak
Optioneel
 • Betaalsysteem
 • Gekoeld water

 

NESCAFÉ Alegria high capacity binnenzijde

Koffievariaties

Variaties

KoffieEspressoCappuccinoWiener Melange
Hot ChocolateKan koffie / heet waterHeet waterKoud water (optioneel)
 

 

 

Service

Aanschaf mogelijkheden

Met de flexibele plaatsingsopties van NESCAFÉ is er altijd een passende koffiemachine beschikbaar voor uw organisatie. Het is namelijk mogelijk om koffiemachines te kopen, te huren en er is zelfs een mogelijkheid tot het verkrijgen van occasion apparatuur.

NESCAFÉ Service

Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators verspreid over het hele land, kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw behoefte. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar uw wensen opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse.

Duurzaamheid

Naast dat onze koffie, cacao en melk worden getoetst aan de hoogste standaarden van verschillende duurzaamheidskeurmerken; Fairtrade, Rainforest Alliance, NESCAFÉ plan en Nestlé Cacao Plan. Zijn de NESCAFÉ koffiemachines opgenomen in het recycling programma van Wecycle. Hierdoor krijgen oude koffiemachines een tweede leven of worden materialen hergebruikt. Zo draagt u met de aanschaf van een NESCAFÉ koffiemachine bij aan een duurzamere wereld.

 

 

 

 

Lees hier onze klantervaringen

Het koffieconcept dat aan al onze criteria voldoet

Stern Groep, Amsterdam

“Stern vertegenwoordigt een groot aantal automerken en levert allerlei aanvullende autodiensten. Met meer dan 100 vestigingen in Nederland en ruim 2.000 werknemers vinden wij het essentieel om samen te werken met betrouwbare, solide partners waar je goede afspraken mee kunt maken. Voor zowel onze Stern dealers als de diverse divisies waar Stern Groep uit bestaat, willen wij de juiste koffie-oplossing kunnen bieden. In Nestlé Professional hebben wij de ideale partner gevonden. Met ruim 200 machines verdeeld over onze vestigingen in Nederland is naast kwaliteit en prijs, een snelle regionale service belangrijk. De goede invulling van deze drie criteria zorgt dat wij en onze medewerkers zeer tevreden zijn.”

Renate Amelung, inkoper bij Stern Groep