Het is de opkikker die ons de dag door helpt maar tegelijkertijd ook een drank die ons samenbrengt, koffie. Binnen elke organisatie staat goede koffie hoog op de wensenlijst en dat is waar wij graag bij helpen met onze nieuwe NESCAFÉ Amato machinelijn. Het keer op keer uitserveren van die perfecte espresso of cappuccino is precies waar deze koffiemachines voor zijn ontwikkeld.

De Amato lijn bestaat uit drie verschillende modellen zodat voor elk koffiemoment de geschikte machine paraat staat en jij en jouw collega's snel worden voorzien van een heerlijke kop verse bonenkoffie. Welke machine past het best bij jouw organisatie?


 

Onze NESCAFÉ Amato machinelijn

 

 

NESCAFÉ Amato Compact Espresso

De NESCAFÉ Amato Compact Espresso is een zeer compacte machine en daarom uitermate geschikt voor locaties met beperkte ruimte zoals onder een keukenkastje. Een efficiënt gebruik van ruimte en een optimale gebruiksvriendelijkheid staan dan ook centraal in het ontwerp en design van deze compacte alleskunner.

 

Ontdek en download brochure 

 

 

NESCAFÉ Amato Medium Espresso

De NESCAFÉ Amato Medium Espresso is uitermate flexibel. De machine is uitgerust met de metalen Swiss Made Braumann Brewer en het Flow water systeem wat een perfecte en uiterst stabiele koffiesmaak en beleving garandeert. Doordat de brewer tot 16 gram gedoseerd kan worden, is de machine geschikt voor dubbele uitgifte van espresso’s en lungo’s maar ook van melkvariaties zoals cappuccino’s en latte macchiato’s.

 

Ontdek en download brochure 

 

 

NESCAFÉ Amato Large Espresso

De NESCAFÉ Amato Large Espresso is speciaal ontwikkeld voor locaties met een hoge consumptie. De machine is uitgerust met de metalen Swiss Made Braumann Brewer en het Flow water systeem wat een perfecte en uiterst stabiele koffiesmaak en beleving garandeert. Daarnaast beschikt de machine over een extra grote droesbak. Dit alles zodat tijdens de drukbezochte koffiepauze zonder onderbreking genoten kan worden van heerlijke, warme koffie.

 

Ontdek en download brochure 

 

 

NESCAFÉ Coffee Corners

Een kwalitatieve machine met een heerlijke kop koffie vormen de basis voor elke koffievoorziening. Echter, tegenwoordig willen we meer. Onze koffiebeleving is niet compleet zonder een stijlvol ingerichte coffee corner die van alle gemakken voorzien is. NESCAFÉ ondersteunt hier graag bij met behulp van onze NESCAFÉ Coffee Corners voor een passende invulling voor jouw organisatie. Heb je beperkte ruimte, dan is onze Counter Top de perfecte oplossing. Wil je liever groot uitpakken en écht de aandacht stelen, ga dan voor onze NESCAFÉ Optimal 1200 Coffee Corner. 

Ontdek ook onze single origin koffiebonen

NESCAFÉ Brasile

Deze 100% Arabica koffiebonen zijn afkomstig van Braziliaanse koffieplantages waar ze worden geteeld volgens de hoogste ethische normen. Daarom mogen we onze Brasile koffiebonen met trots Fairtrade gecertificeerd noemen.

 

Onze single origin Brasile koffiebonen zijn medium gebrand en perfect voor een intense espresso of een latte macchiato met tonen van fruit en amandel. Lees meer of de NESCAFÉ Brasile.

NESCAFÉ Perú

Deze van uitsluitend Peruaanse koffieplatages afkomstige koffiebonen zijn 100% Arabica en bovendien geteeld met nauwgezette aandacht voor het naleven van de hoogste ecologische normen. De NESCAFÉ Perú koffiebonen zijn dan ook Organic en Rainforest Alliance gecertificeerd.

 

Onze single origin Perú koffiebonen zijn sterk aromatisch, medium gebrand en perfect geschikt voor een intense espresso of een latte macchiato met tonen van fruit. Lees meer over de NESCAFÉ Perú.

 
1 Start 2 Complete