NESCAFÉ FUSION

 

Op de werkvloer is goede koffie onmisbaar. Op elk moment van de dag. Vroeg in de ochtend bij het doornemen van de werkdag, na een zware klus op de bouwplaats of tijdens een gesprek met een patient in het ziekenhuis.

 

Wij begrijpen het belang van goede koffie op de werkvloer als geen ander, en ook u verdient het.

Lekkere koffie op ieder moment.

 

Daarom willen wij u graag kennis laten maken met onze nieuwe NESCAFÉ Fusion machinelijn.

Drie lungo's, twee cappuccino's en een espresso, alle variaties zijn mogelijk. Met veel plezier kunt een rondje koffie halen voor alle collega's. De vers gemalen bonenkoffies worden snel bereid waardoor u voor u het weet, weer op uw plek zit.  

 

 

De NESCAFÉ Fusion machines zijn gemakkelijk in het dagelijks onderhoud, energiezuinig en schenken altijd lekkere koffie.

Het assortiment bestaat uit vier hoogwaardige innovatieve machines. Maak hieronder kennis met alle machines uit de nieuwe NESCAFÉ Fusion lijn. 

 

 

 

Meer weten over onze nieuwe NESCAFÉ Fusion machines? Benieuwd naar de technische specificaties? De zetsnelheid? Het aantal consumpties.

 

 

 

Bekijk hierboven de aftermovie van de lancering van de nieuw NESCAFÉ Fusion koffiemachines op de Vakbeurs Facilitair.

 

Neem contact op met één van onze koffie experts.

Bel 020-569 94 03 of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om te bespreken welke NESCAFÉ oplossing voor u het beste zou zijn.