nescafe_1e_jaar_gratis

 

NESCAFÉ welkom terug actie

Eerste jaar gratis huur en service voor werkend Nederland

 

Kijken u en uw collega’s ook weer uit naar dat koffiemoment op het werk? Zodra de deuren open gaan groeit onder werknemers ook weer het verlangen naar goede koffie voor op het werk. ​​​​Waar het vervangen van de koffiemachine altijd al een complex beslissingsproces is geweest, is dat momenteel alleen nog maar complexer. Om werkend Nederland extra te steunen introduceert NESCAFÉ de welkom terug actie!*

 

NESCAFÉ kent de verschillende koffiemomenten gedurende de werkdag en helpt u graag bij het kiezen van de juiste koffie voor uw organisatie. Hierbij kan jouw organisatie nu tijdelijk profiteren van het eerste jaar gratis huur en service op onze NESCAFÉ bonen- en instantmachines!

 

 

Ontvang eerste jaar gratis

 

 

Het uitzoeken van een passende machine

 

De functionele koffiedrinker, de cappuccino liefhebber, de ware koffie-connoisseur, de sociale koffiedrinker of de thee-drinker, de lijst van verschillende type collega’s wat te vinden is bij de koffiemachine is eindeloos. In de zoektocht naar een nieuwe zakelijke koffiemachine is het belangrijk goed rekening te houden met de grote variateit aan voorkeuren, behoeften en koffiemomenten van uw collega’s. Regelmatig is de koffievoorziening binnen een organisatie een actueel gespreksonderwerp met veel belanghebbenden wat het orientatie- en beslissingsproces vaak een complexe aangelegenheid maakt.

 

Enkele belangrijke eerste vragen bij de orientatie naar een nieuwe koffiemachine zijn bijvoorbeeld:

    - Hoeveel koppen koffie worden er per dag gedronken?

     - Welke soorten koffie drinken uw collega's het liefst?

     - Hoe belangrijk zijn smaak, onderhoudsintensiviteit en zetsnelheid?

 

Afhankelijk van de antwoorden op deze vragen kunt u een eerste inschatting maken van welke koffiemachines mogelijk bij de behoeften van uw organisatie passen. Ontdek hier onze nieuwste NESCAFÉ Fusion machines of bekijk ons volledig NESCAFÉ machineassortiment bestaande uit:

     - Bonen machines

     - Instant machines

     - Combi machines (Bonen & Instant in één machine)

 

Hoewel de orientatie naar een passende koffiemachine een belangrijk onderdeel is, zijn er diverse andere elementen om in ogenschouw te nemen bij de koffiekeuze voor uw organisatie.

 

Ingredienten: koffie en meer

 

Ook de keus voor een koffieblend is sterk afhankelijk van de diverse voorkeuren van u en uw collega’s op gebied van bijvoorbeeld smaakprofiel, intensiteit, duurzaamheid en prijs. NESCAFÉ heeft een breed assortiment aan instant- en bonenblends om ook de koffiedrinkers binnen uw organisatie gelukkig te stemmen met een heerlijke kop koffie.

 

NESCAFÉ werkt aan de duurzaamheid van haar koffie middels Grown Respectfully en heeft daarnaast verscheidene producten in het assortiment met certificeringen van onder andere Max Havelaar, UTZ en Rainforrest Alliance. Lees hier meer over de duurzaamheidsinitiatieven van NESCAFÉ.

 

Aangezien er binnen de meeste organisaties behoefte is aan meer dan enkel zwarte koffie, heeft NESCAFÉ ook een assortiment aan andere ingredienten voor in de koffiemachine zoals cacao, melk en soep. Zo kan ook binnen uw organisatie de koffiemachine voorzien worden van een passende combinatie aan ingredienten uit het volledige NESCAFÉ assortiment van koffie en andere ingredienten.

 

Service & serviceartikelen

 

Uiteraard is geen koffiebeleving compleet zonder de juiste service, serviceartikelen en accessoires voor in- en rondom de koffievoorziening. Wellicht hebben u en uw collega’s behoefte aan een volledig ingerichte koffiecorner inclusief meubel, accessoires en een servicecontract passend bij jullie wensen. Het ook dat uw organisatie voorkeur geeft aan een meer simplistische invulling. Ongeacht de wensen van uw organisatie mag u van NESCAFÉ op gebied van service het volgende verwachten:

     - Servicecontracten passend bij uw wensen

     - Snelle en flexibele levering van uw koffiemachine

     - Installatie ter plaatse

     - Persoonlijk klantcontact voor en na de service

 

nescafe_1e_jaar_gratis

 

NESCAFÉ heeft jarenlange ervaring binnen zowel de consumenten- als de zakelijke koffiemarkt en berijpt uw situatie. Uiteraard ondersteunt NESCAFÉ u graag in uw zoektocht naar een nieuwe koffiemachine door samen de behoeften van uw organisatie verder te onderzoeken en een koffievoorziening te realiseren die specifiek op deze behoeften wordt afgestemd.

 

Neem contact op met één van onze koffie experts

 

Bel 020-5699403 of laat onder aan de pagina uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om te bespreken welke NESCAFÉ oplossing voor u het beste zou zijn.     

*Deze actie loopt van 1 juni t.m. 18 december 2020, vraag één van onze koffie experts naar de geldende actievoorwaarden.

We gaan de machines weer opstarten, het is tijd voor heerlijke koffievariaties.&nbsp;Of het nu gaat om die sterke espresso tijdens de vergadering, de heerlijke lungo samen met collega’s of even dat moment voor jezelf met een cappuccino. <br>Voor ieder uniek koffiemoment verdienen u en uw collega's een passende kop koffie, ook in deze bijzondere tijd.

We gaan de machines weer opstarten, het is tijd voor heerlijke koffievariaties.&nbsp;Of het nu gaat om die sterke espresso tijdens de vergadering, de heerlijke lungo samen met collega’s of even dat moment voor jezelf met een cappuccino. <br>Voor ieder uniek koffiemoment verdienen u en uw collega's een passende kop koffie, ook in deze bijzondere tijd.