Gefeliciteerd met uw NESCAFÉ koffieplant!

KoffieplantjeOm uw met liefde gekweekte plantje verder te laten opbloeien hebben wij een aantal goedbedoelde verzorgingstips voor u:

  • Hoe meer ruimte de wortels krijgen hoe sneller de plant zal groeien. Uw koffieplant zal waarschijnlijk al vrij snel profiteren van wat meer ruimte in een grotere pot. Het liefst een pot met een inhoud van 2 liter of meer.
  • Bijkomend voordeel van een grotere pot is dat uw plant vaak water nodig heeft. Hoe kleiner de pot, hoe sneller de potgrond uitdroogt.
  • Met de juiste hoeveelheid aandacht en zorg kunt u na ongeveer 4 jaar genieten van uw eerste eigen koffiebonen.

 

Uiteraard zijn we ook zorgvuldig omgegaan met de verpakking van uw koffieplantje:

 

  • Het potje is gemaakt van maïszetmeel (PLA) en kan bij het gftafval. Bij het restafval kan ook, dan maakt de afvalenergiecentrale er bio-energie van.
  • Het doosje kan (inclusief PLA vensters) bij het oud papier.
  • Voor dit plantje is €1, gedoneerd aan een landrestauratieproject van Justdiggit.


Naast het gebruik van biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal maakt Nescafé zich sterk voor een duurzame en verantwoorde samenwerking. In 2010 zijn wij gestart met een duurzaamheidsprogramma voor koffie: Het NESCAFÉ PLAN. Het doel van het plan is om het leven van de koffieboeren en hun families te verbeteren en op een duurzame manier om te gaan met onze planeet. Ons duurzaamheidsprogramma herken je aan het Grown Respectfully logo en bestaat uit drie pijlers; de koffieboer, de gemeenschap en de planeet.

 

De nauwe, duurzame samenwerking binnen onze waardeketen zorgt ervoor dat wij de nieuwste bonen- en instant concepten aan kunnen bieden. Hierbij staat uw behoefte centraal en hebben wij voor elke situatie een passend koffieconcept. Wilt u ook ontzorgd worden en genieten van onze NESCAFÉ bonen- of instantkoffie, bekijk dan nu ons NESCAFÉ machineassortiment en onze ingredienten! Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

 


 

We hopen dat uw NESCAFÉ koffieplant een lang en gelukkig leven tegemoet gaat en horen graag hoe het u vergaat.

Summary
Summary