Heropstarten van de koffiemachine

Waar hou ik rekening mee?

 

De kans is groot dat u bezig bent om na te denken hoe u de werkomgeving – en de koffiecorner - geschikt kan maken om weer veilig aan het werk te gaan, rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM. Als partner van Werkend Nederland denken wij graag met u mee!

 

 

1,5 meter

 

 

Afstand

Door middel van de juiste afstand, goede routing en hygiëne regels blijft koffie halen zo veilig mogelijk. Gebruik hiervoor ook de NESCAFÉ Communicatieset voor bij uw koffiemachines inclusief vloerstickers geschikt voor vlakke ondergrond. Om het u gemakkelijk te maken kunt u de posters downloaden en direct uitprinten. Neem via uw account manager of online contact op voor meer informatie. 

 

 

 

 

Touch pen

 

 

 

Contactmomenten

Probeer het aanraken van de koffiemachine zo veel mogelijk te vermijden. Biedt uw werknemers bijvoorbeeld NESCAFÉ Touch pennetjes aan om zo contactloos en hygiënisch koffie te bestellen. Uw account manager helpt u hier graag mee verder. Daarnaast kunt u ook contact opnemen voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

Hygiëne

Verbeter de hygiëne bij u op kantoor door te voorzien in voldoende desinfectiemiddelen en -punten, zo kunnen uw klanten en werknemers de handen grondig reinigen. De NESCAFÉ desinfectiepunten zijn met 20% korting te bestellen via onze partner Keep Hands Clean. De handalcohol is gemakkelijk bij te vullen, met 5 liter ben je verzekerd van zo'n 2.000 gebruiken.

 

 

 

 

 

Bekers

 

 

Drinkwaar

Wij adviseren bekers voor éénmalig gebruik of een eigen herbruikbare beker zoals de NESCAFÉ thermomok (gemaakt van gerecycled plastic). Vanwege de grootte en isolerende werking hoeft men dan minder vaak naar de koffiemachine en is de mok zelf thuis af te wassen. Neem contact op met uw account manager of vraag hier meer informatie aan.

 

 

 

 

Opstart protocol

 

 

Opstartprotocol

Om ervoor te zorgen dat alle koffiemachines - na wat langer stilgestaan te hebben - weer veilig gebruikt kunnen worden raden wij u aan om het opstartprotocol te raadplegen.

 

 

 

 

 

Welkom terug actie

 

 

Opstartkorting

Mocht u in deze uitdagende tijd uitgerekend toe zijn aan een nieuwe koffiemachine dan denken we ook hierin graag met u mee. Zo bieden wij bij NESCAFÉ bijvoorbeeld tijdelijk het eerste jaar gratis huur en service aan bij onze koffiemachines.

 

 

Vraag advies

 

 

 

Neem contact op via 020 - 56 99 403 of nescafe@nl.nestle.com. We plannen voor u graag een (video bel) afspraak in met één van onze koffie experts.