NESCAFÉ proefplaatsing

dinsdag, 30 January, 2018

Laat uw personeel en gasten zelf proeven! Vraag nu snel en gemakkelijk een proefplaatsing aan.

Bij NESCAFÉ hechten wij er veel waarde aan dat u volledig tevreden bent met uw zakelijke koffievoorziening. We weten ook hoe belangrijk de mening van uw werknemers, collega's en gasten is bij deze beslissing. Daarom laten wij u graag onze zakelijke koffiemachines en koffieblends zelf ervaren. 

NESCAFÉ op het werk

In 3 eenvoudige stappen:

1. Selecteer uw favoriete blend.

Met koffieblends variërend van lichte en donkere vers gebrande bonen schenkt u altijd heerlijke koffie op werk. Ons assortiment biedt diverse blends (zowel espressobonen als instant koffie), elk met een eigen karakter en intensiteit. Ideaal als basis voor uw koffie wensen. 

2. Bepaal samen met uw NESCAFÉ specialist welke koffiemachine het beste bij uw organisatie past.

Wij bieden een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines geschikt voor elk type organisatie. Van kleine voorzieningen tot een groot aantal gebruikers. Voor de perfecte espresso tot een schuimige cappuccino, van instant tot bonenkoffie zo kunt u iedereen voorzien vanuit uw eigen zakelijke koffiemachine.

 3. Kies voor vakkundige service dichtbij.                                                                                                  

Onze koffiemachines zijn ontwikkeld om hoge prestaties over langere periodes te garanderen. Maar zelfs de eenvoudigste zakelijke koffiemachines vragen onderhoud om optimaal te blijven presteren. Wij helpen u graag het servicecontract te vinden dat het beste bij uw wensen past. 

Benieuwd wat NESCAFÉ voor uw organisatie kan betekenen?

Neem met ons contact op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing bij uw organisatie. Het is heel eenvoudig te regelen. U ervaart direct de service en het gemak van NESCAFÉ.