NESCAFÉ proefplaatsing

zondag, 30 July, 2017

Laat uw personeel en gasten zelf proeven! Vraag nu snel en gemakkelijk een proefplaatsing aan.

Bij NESCAFÉ hechten wij er veel waarde aan dat u volledig tevreden bent met uw koffievoorziening. We weten ook hoe belangrijk de mening van uw werknemers, collega's en gasten is bij deze beslissing. Daarom laten wij u graag onze koffieblends zelf ervaren. 

NESCAFÉ op het werk

In 3 eenvoudige stappen:

1. Selecteer uw favoriete blend.

Met koffieblends variërend van light- tot dark-roasted schenkt u altijd heerlijke koffie.Ons assortiment biedt diverse blends (zowel bonen als instant koffie), elk met een eigen karakter en intensiteit. Ideaal als basis voor uw koffievariaties. 

2. Bepaal samen met uw NESCAFÉ specialist welke koffiemachine het beste bij uw organisatie past.

Wij bieden een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines geschikt voor elk type organisatie. Van klein tot groot. Voor de perfecte espresso tot een schuimige cappuccino. Van instant tot bonen.

 3. Kies voor vakkundige service dichtbij.                                                                                                  

Onze machines zijn ontwikkeld om hoge prestaties over langere periodes te garanderen. Maar zelfs de eenvoudigste machines vragen onderhoud om optimaal te blijven presteren. Wij helpen u graag het servicecontract te vinden dat het beste bij uw wensen past. 

Benieuwd wat NESCAFÉ voor uw organisatie kan betekenen?

Neem met ons contact op en graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een proefplaatsing bij uw organisatie. Het is heel eenvoudig te regelen. U ervaart direct de service en het gemak van NESCAFÉ.