Service & support

dinsdag, 30 January, 2018

Haal het maximale uit uw zakelijke koffievoorziening met een servicecontract dat past bij uw specifieke wensen.

Vakkundige service voor us zakelijke koffiemachine altijd dichtbij 

 

Met de flexibele plaatsingsopties van NESCAFÉ is er altijd een passende zakelijke koffiemachine beschikbaar voor uw organisatie. Het is namelijk mogelijk om koffiemachines te kopen, te huren en er is zelfs een mogelijkheid tot het verkrijgen van occasion apparatuur. Met NESCAFÉ als partner wordt uw koffievoorziening van heerlijke koffie, veiligheid en is service gegarandeerd om uw koffievoorziening tot een succes te maken.

Onze koffiemachines voor op kantoor zijn ontwikkeld om hoge prestaties over langere periodes te garanderen. Maar zelfs de eenvoudigste koffiemachines vragen onderhoud om optimaal te blijven presteren en goed van smaak te blijven. Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators verspreid over het hele land, kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw behoefte. Ons toegewijde onderhoudsteam legt routinebezoeken bij u af voor tijdige controles door heel Nederland. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar uw wensen opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse. Mocht u tussentijds technische vragen hebben of storingen willen melden, dan staat ons Commercial Support team voor u klaar.

 

 

 

             De service die u van NESCAFÉ kunt verwachten:

 

Technische service: Doordat NESCAFÉ samen werkt met verschillende Total Solution Operators (regionale dealers) kunnen we u altijd op een gepaste manier voorzien in uw zakelijke koffie behoefte. Onze expertise uit zich in snelle en flexibele machine levering, heeft u geen omkijken naar de installatie en worden servicecontracten naar wens opgesteld. Op deze manier is er bij eventuele ongemakken altijd snel een monteur ter plaatse.  

 

Commerciële service: Kwaliteit en gemak hebben we bij NESCAFÉ hoog in het vaandel staan. Naast dat onze koffie, machines en technische dienst van erg goede kwaliteit zijn verzorgen we trainingen en geven we ondersteuning om de NESCAFÉ standaarden te waarborgen en continue to blijven verbeteren.

 

Contact opnemen

  1. Bent u een klant en wilt u een storing melden of een adreswijziging doorgeven? Of bent u nog geen klant, maar wilt u wel meer weten over de mogelijkheden van NESCAFÉ binnen uw organisatie?
  2. Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of via het telefoonnummer 020-5699403. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur.