Succes tip #1

woensdag, 29 March, 2017

voor een succesvolle koffievoorziening op uw kantoor.

#1. Zorg voor koffie van hoge kwaliteit

De Nederlandse werknemer stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van de koffie op het werk, blijkt uit de NESCAFÉ Koffiemonitor (2016). De drie belangrijkste criteria hierbij zijn: smaak (89%), geur (59%) en de hoe de koffie eruitziet (33%). De kwaliteit van een goede kop koffie op het werk wordt dus voor werknemers steeds belangrijker. 

Kritische koffiedrinker

Doordat mensen thuis en in de horeca een steeds hogere kwaliteit koffie gewend zijn, wordt de koffiedrinker kritischer op de smaak en de beleving van koffie op het werk. Hierdoor verleggen koffiedrinkers hun standaard. De Nederlandse werknemer ontpopt zich meer en meer tot een echte koffiekenner. Daarom werkt NESCAFÉ continu aan innovaties om altijd de beste koffie op de werkvloer te kunnen bieden die voldoet aan de verwachtingen van werknemers.

Ook benieuwd naar Succes tip #2? Klik dan op de rode button.