Succes tip #2

dinsdag, 20 September, 2016

voor een succesvolle koffievoorziening in uw organisatie.

#2. Voorzie in de behoefte aan koffievariaties

De Nederlandse werknemer ontpopt zich meer en meer tot een echte koffiekenner, blijkt uit de NESCAFÉ Koffiemonitor (2016). Hierdoor verleggen koffiedrinkers hun standaard vooral qua gevraagde koffievariaties. 

Zoveel mensen, zoveel wensen

Variatie en keuze blijken dan ook heel belangrijk op de werkvloer. Naast een normale lungo (zwarte koffie) wordt door 56% van de medewerkers een espresso, cappuccino of latte macchiato gewenst in de organisatie. Zelf kunnen bepalen hoe sterk de koffie is, is belangrijk voor 85% van de medewerkers. Voor organisaties wordt het dus steeds belangrijker om verandering en verbreding van het koffie assortiment toe te passen. Daarom werkt NESCAFÉ continu aan innovaties om altijd de beste koffievariaties op de werkvloer te kunnen bieden die voldoen aan de verwachtingen van werknemers. 

Ook benieuwd naar Succes tip #3? Klik dan op de rode button.