Geniet ook op kantoor van de heerlijkste NESCAFÉ koffie

NESCAFÉ biedt kwaliteit, gemak en de heerlijkste koffie op kantoor. Ingrediënten, koffiemachines en service; perfect op elkaar afgestemd voor de ultieme koffiebeleving. Bekijk onze NESCAFÉ koffie machines en ons koffie en ingrediënten assortiment.
 

Pure perfectie: het recept voor constante kwaliteit

De traditionele manier van koffie zetten kent veel knelpunten. Verlies van versheid, smaakverschillen, koffieresidu, verspilling. Het antwoord daarop is ons superieure koffie-extract met een hoge concentratie koffiebonen. Gemaakt van de puurste ingrediënten: vers geroosterde koffiebonen en water. Met een NESCAFÉ  koffiemachine is uw koffievoorziening perfect geregeld. De machines, de producten én de service: alles is gericht op zorgeloos en efficiënt kwalitatieve koffie maken, elke keer opnieuw. Met minimale instructies kan elke medewerker de koffiemachine bijvullen en reinigen. Bij een onverhoopte storing, kunt u rekenen op de excellente service van NESCAFÉ, die dankzij ons unieke netwerk van dealers verspreid door Nederland altijd dichtbij is. Zo is uw reputatie van een goed koffieadres altijd veilig.

Uw medewerkers en gasten

Bij NESCAFÉ begrijpen we dat koffie belangrijk is voor uw mensen. Net als dat uw mensen belangrijk zijn voor uw onderneming. Met de koffie van NESCAFÉ laat u uw medewerkers genieten van de meest gevraagde koffievariaties, precies zoals zij deze willen. Altijd van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u uw gasten verwennen met een ruime keuze aan perfect bereide koffievariaties, elke keer opnieuw, dat is de kracht van NESCAFÉ. Dankzij de premium ingrediënten en gepatenteerde machine-technologie krijgen uw gasten altijd de perfecte koffie-ervaring.

Trends in koffie op het werk: kwaliteit, variatie en beleving

De Nederlandse werknemer stelt anno 2017 steeds hogere eisen aan de kwaliteit van koffie op het werk. Een van de redenen hiervoor is dat mensen thuis en in de horeca steeds betere koffie gewend zijn, en daarom ook kritischer worden op de smaak en de beleving van de koffie op het werk worden.

De Nederlandse werknemer wordt steeds meer een echte koffiekenner. Dit blijkt uit de NESCAFÉ Koffiemonitor 2017 het jaarlijkse onderzoek naar koffietrends op de werkvloer. De drie belangrijkste criteria voor goede koffie op de werkvloer zijn: 

  • Smaak (89%)
  • Geur (59%)
  • Presentatie (33%)

De NESCAFÉ Koffiemonitor heeft ook vier verschillende typen koffiedrinkers op de werkvloer ontdekt, ieder met zijn/haar eigen voorkeur.

Koffiekameleon (20%): deze koffiedrinker drinkt in principe alle koffiesoorten, merken en smaken.                            

Koffiesommelier (18%): is een echte fijnproever voor wie de blend en het koffiemerk het meest van belang zijn. 

Koffieconnaisseur (33%): dé koffiekenner op de werkvloer die koffie het liefst altijd vers gezet drinkt en vooral let op goede kwaliteit en smaak.

Koffietradista (29%): dit gewoontedier drinkt koffie het liefst altijd op dezelfde manier en heeft geen specifieke koffievoorkeur.       

Smaakbeleving door innovatie

Om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van werknemers, werkt NESCAFÉ continu aan innovaties om altijd de lekkerste koffie op de werkvloer aan te kunnen bieden. Hier spelen wij op in door: 

 

NESCAFÉ espressobonen concept voor de zakelijke markt

Met drie zorgvuldige geselecteerde blends van de beste vers gebrande Arabica-bonen en Robusta-bonen. Duurzaam geproduceerd via het NESCAFÉ plan. Bovendien hebben wij drie hoogwaardige innovatieve volautomatische espressomachines toegevoegd aan het NESCAFÉ portfolio. U geeft uw klanten weleens iets extra's. Wij u ook! 

NESCAFÉ Espresso bonen

Een mooi gebalanceerde blend van Arabica- en Robustabonen. Voor een volle en krachtige espresso, met donkere chocolade- en hazelnoottonen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Brazilië en Vietnam

NESCAFÉ Superiore bonen

Een 100% Arabica bonen, afkomstig van Rainforest Alliance-gecertificeerde plantages. Karaktervol en aromatisch, licht bitter met tonen van amandelen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Brazilië en Colombia. 

NESCAFÉ Selezione bonen

Een blend afkomstig van Rainforest Alliance plantages.Deze blend heeft een medium body en een uitstekende balans tussen bitter en zuur met tonen van hout en fruit. De koffiebonen zijn afkomstig uit Brazilië en Colombia.

NESCAFÉ met Microgrinds

Fijne versgemalen bonen voor een vollere koffiesmaak en verbeterde geur voor een nóg lekkerdere kop koffie op het werk.  Zo geniet u van de kwaliteit en het gemak van NESCAFÉ, met de heerlijke aroma’s van vers gebrande koffiebonen. 

NESCAFÉ Special Filtre

Een light-roasted melange met een elegante en uitgebalanceerde geur van verfrissende citrusaccenten.

Ideale basis voor: Lungo, Latte

Intensiteit: 2 / 5

NESCAFÉ Puro Colombia

Een aromatische mild-roasted melange van 100% Arabica koffiebonen, voor een frisse, fruitige smaak.

Ideale basis voor: Lungo, Cappuccino

Intensiteit: 3 / 5

NESCAFÉ Santa Rica

Een intense dark-roast koffie, met een fruitig karakter en pittige smaak.

Intensiteit: 3 / 5

NESCAFÉ Ristretto

Een aromatische mild-roasted melange van 100% Arabica koffiebonen, voor een frisse, fruitige smaak.

Ideale basis voor: Espresso, Cappuccino

Intensiteit: 4 / 5

Wilt u meer weten over onze professionele oplossingen voor de zakelijke markt?


Neem Nu Contact Op

Onze merken

MAGGI logo