11 Contacts

Producttype

Capriole Coffee Service

Capriole Coffee Service zorgt voor de lekkerste koffie op het werk bij bedrijven en instellingen in Nederland en België. Capriole Coffee Service adviseert, levert apparatuur en ingrediënten en verzorgt de technische service van onze NESCAFÉ producten.

Capriole, Laan van Ypenburg 114 , Den Haag

Mail:

Coffee Fresh

Coffee Fresh voorziet instellingen die gevestigd zijn in Nederland van automaten en levert daarbij de bijbehorende ingrediënten, producten en service. Coffee Fresh biedt een ruim NESCAFÉ assortiment aan van kwalitatieve koffie, melk en cacao, plus een brede range van flexibele gebruiksvriendelijke koffiemachines.

Coffee Fresh, Rijksweg 20a , Drempt

Mail:

Coffee3

Coffee3 levert het totaal concept voor de warme drankvoorziening van producten tot service voor personeel en medewerkers van bedrijven in het MKB. Coffee3 biedt naast een ruim assortiment, advies en expertise aan over onze NESCAFÉ producten.

Coffee3, Energieweg 9, Udenhout

Mail:

Gaasbeek

Gaasbeek Automaten Service is een familiebedrijf gespecialiseerd in koffie op het werk. Gaasbeek helpt met het huren van de juiste koffie automaat met passende koffie voor elke instelling. Gaasbeek is aanbieder van het hele NESCAFÉ assortiment: alle ingrediënten en koffiemachines.

Gaasbeek, Darwinstraat 31, Ede

Mail:

KoffiePartners

KoffiePartners is leverancier van koffieautomaten, koffie en aanverwante artikelen voor bedrijven. Ze bieden deskundig advies met daarbij een totaal concept en volledige service. KoffiePartners biedt het volledige assortiment van NESCAFÉ Alegria aan van machines tot ingrediënten.

KoffiePartners, Toermalijnring 800, Dordrecht

Mail:

Van Tienen Drankautomaten

Een Brabants familiebedrijf gevestigd in Zeeland dat diverse automaten levert voor de voorziening van koffie, frisdrank, snacks en snoep, evenals de bijbehorende ingrediënten en een groot assortiment aan non food-producten. Van Tienen is leverancier van alle koffievariaties, machines en bijbehoren van NESCAFÉ.

Van Tienen Drankautomaten, Voederheil 6a , Zeeland

Mail:

Van Zelst

Van Zelst is heeft een groot aanbod van machines, ingrediënten en toebehoren. Van Zelst Automaten BV en Nestlé Professional hebben in voorjaar 2013 de 30-jarige relatie gevierd in de vorm van een vernieuwde intensieve samenwerking aangaande alle innovatieve concepten van NESCAFÉ.

Van Zelst Automaten , Looyenbeemd 1 , Eindhoven

Mail: