Asperge, gefrituurd ei, CHEF® Classic Hollandaisesaus

  • easy

Recept

Recepturen per 4 personen

Ingrediënten:

4         stuks      Asperges
4         stuks      Vrijuitloop eieren
2         dl           CHEF Classic Hollandaisesaus

Eiwit
Bloem
Panko

Werkwijze:

  • Schil de asperges voorzichtig. Kook de asperges met water, zout, boter en iets nootmuskaat
  • Als de asperges koken, direct het vuur uitzetten en de asperges in het vocht laten afkoelen
  • De eieren 4 min pocheren in water en azijn
  • De eieren direct koud spoelen in ijswater. Dan de eieren paneren in de volgende volgorde; bloem, eiwit & panko
  • Frituur de eieren a la minute op 170°C totdat de eieren goud geel gebakken zijn
  • De CHEF Classic Hollandaisesaus opwarmen in een klein steelpannetje

Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!