Asperge, gefrituurd ei, CHEF® Classic Hollandaisesaus

    Recept

    Recepturen per 4 personen

    Ingrediënten:

    4         stuks      Asperges
    4         stuks      Vrijuitloop eieren
    2         dl           CHEF Classic Hollandaisesaus

    Eiwit
    Bloem
    Panko

    Werkwijze:

    • Schil de asperges voorzichtig. Kook de asperges met water, zout, boter en iets nootmuskaat
    • Als de asperges koken, direct het vuur uitzetten en de asperges in het vocht laten afkoelen
    • De eieren 4 min pocheren in water en azijn
    • De eieren direct koud spoelen in ijswater. Dan de eieren paneren in de volgende volgorde; bloem, eiwit & panko
    • Frituur de eieren a la minute op 170°C totdat de eieren goud geel gebakken zijn
    • De CHEF Classic Hollandaisesaus opwarmen in een klein steelpannetje

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!