Aziatische noodle ramen soep

Met de CHEF Liquid Concentrate Asian

    Recept

    Recept is voor 10 personen

    Ingrediënten:

    • 5        stuks      Eieren
    • 350    gram      Ramen noodles
    • 1        stuk        Rode peper
    • 50      gram      CHEF Liquid Concentrate Asian
    • 20      gram      Sojasaus
    • 1        liter         Water
    • 250    gram       Paksoi
    • 100    gram       Taugé
    • 10      gram       Koriander

    Werkwijze:

    • Zet de eieren op in ruim koud water en kook ze 6 minuten.
    • Kook de ramen noodles in water met zout. Doe een scheutje olie in de pan en zet de zeer fijngesneden rode peper aan zonder te kleuren.
    • Blus af met de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian en het water. Laat 2 min doorkoken tot een bouillon.
    • Verdeel de paksoi en noodles over vijf borden.
    • Pel en snij de eieren doormidden en leg er per bord twee halve eieren bij.
    • Giet daarop de kokende bouillon en garneer met de taugé en koriander.

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!