Aziatische noodle ramen soep

Met de CHEF Liquid Concentrate Asian
  • easy

Recept

Recept is voor 10 personen

Ingrediënten:

  • 5        stuks      Eieren
  • 350    gram      Ramen noodles
  • 1        stuk        Rode peper
  • 50      gram      CHEF Liquid Concentrate Asian
  • 20      gram      Sojasaus
  • 1        liter         Water
  • 250    gram       Paksoi
  • 100    gram       Taugé
  • 10      gram       Koriander

Werkwijze:

  • Zet de eieren op in ruim koud water en kook ze 6 minuten.
  • Kook de ramen noodles in water met zout. Doe een scheutje olie in de pan en zet de zeer fijngesneden rode peper aan zonder te kleuren.
  • Blus af met de sojasaus, CHEF® Liquid Concentrate Asian en het water. Laat 2 min doorkoken tot een bouillon.
  • Verdeel de paksoi en noodles over vijf borden.
  • Pel en snij de eieren doormidden en leg er per bord twee halve eieren bij.
  • Giet daarop de kokende bouillon en garneer met de taugé en koriander.

Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!