Bitterbal gerookte eendenborst

gerookte eendenborst / pompoen / aardappel
  • 6 porties

Recept

Ingrediënten:

 

Bereiding:

  1. Fruit de sjalot en de knoflook aan in een klein beetje olie
  2. Voeg de spinazie toe
  3. Breng op smaak met de groentenfond
  4. Snijd de eendenborst in zeer kleine blokjes en roer door het mengsel
  5. Maak het water aan met het aardappelpureepoeder
  6. Werk de gare garnituren door de puree
  7. Voeg de eidooier toe en vorm bitterballen van het geheel
  8. Meng voor de panade de amandel, groene kruiden en aardappelpureepoeder door elkaar
  9. Haal de bitterballen door het eiwit en de panade
  10. Bak de bitterballen krokant af in een hete frituur (180°C)

Lekker met: piccalilly & gefrituurde spinazie met grof zout


 

Gebruikte producten in dit recept: