Ceviche van witvis, lente ui, chili, koriander en citroen

Met de CHEF Signature Paste Lemon

    Recept

    Ingrediënten:

    • 1       kilo      Filet van witvis zonder graten en vel, bijvoorbeeld schelvis.
    • 20     gram   CHEF Liquid Concentrate Vis
    • 20     gram   Suiker
    • 40     gram   CHEF Signature Paste Lemon
    • 200   gram   Versgeperste limoensap
    • 2       stuks   Fijngehakte koriander, chili
    • 1       bosje   Lente-uitjes

    Werkwijze:

    • Verdeel de vis over een ovenschotel en smeer het in met CHEF Liquid Concentrate Vis.
    • Bestrooi het geheel met suiker en laat het minimaal 4 uur intrekken. Vries vervolgens de vis in gedurende minimaal 12 uur.
    • Snij de vis in plakjes van ongeveer 1 cm.
    • Roer de CHEF Signature Paste Lemon op met versgeperste limoensap, fijngehakte koriander, chili en lente-uitjes.
    • Giet het mengsel over de vis één uur voor het opdienen. Laat het geheel even rusten/marineren zodat de vis langzaam de smaken opneemt.

    Benieuwd naar de producten van CHEF? Vraag hier uw gratis sample aan!