Flammkuchen

Hollandaisesaus / Zalm
  • 4 porties

Recept

Ingrediënten:

  • 4 st flammkuchenbodem
  • 1 l CHEF Hollandaisesaus
  • 50 g verse zalm
  • 4 st sjalot in dunne ringen
  • Dille
  • Rucola
  • Borage
  • Cress
  • Zwarte peper
  • Zeezout
  • Olijfolie

Bereiding:

  1. Besmeer de flammkuchen met de CHEF Hollandaisesaus
  2. Verdeel de sjalot over de bodem
  3. Snijd de zalm in gelijke stukjes van ongeveer 1 centimeter en leg deze er ook op
  4. Maal wat peper over de flammkuchen
  5. Bak de flammkuchen 3 minuten af in een (pizza-)oven op 275°C
  6. Stop de kruiden in een schaal en voeg een klein beetje olie toe zodat de kruiden een filmlaagje krijgen
  7. Verdeel dit over het gerecht.