Garden Gourmet Sensational Wrap

  • 10 porties

Recept

Ingrediënten:

10    stuks    Garden Gourmet Sensational burger
10    stuks    Tortilla wraps
2      stuks    rode paprika
3      stuks    augurk
2      stuks    vlees tomaten
2      stuks    rode ui
1      krop     lollo verde sla
¼    stuk      rode kool

Guacamole


3      stuks    rijpe avocado
1      stuks    rode peper
50    ml         extra vergiene olijfolie
                     Peper en zout

Knoflook crème


45    gram    Eiwit (gepasteuriseerd)
30    gram    Sushi Azijn
5      gram    Citroensap

180  gram    Druivenpit olie
20    gram    CHEF Signature paste Citroen
40    gram    Yoghurt
3      teen      knoflook grofgesneden
½     bos       bieslook gesneden

Werkwijze:

  • De guacamole maken: de rijpe avocado’s schoonmaken en deze fijn hakken met een koksmes of in de vijzel. Daarbij de rode peper, olijolie, peper en zout doen.
  • De knoflook crème maken: Voeg alle ingrediënten in een maatbeker, behalve de olie en bieslook. Monteer met behulp van een staafmixer de olie toe, Als laatste de fijn gesneden bieslook toevoegen.
  • De Garden Gourmet Sensational burger frituren op 172ᵒC gedurende 3 minuten vanuit de diepvries. Ontdooit bakken in een pan of grillen kan uiteraard ook.
  • Alle ingrediënten in de gewenste vorm snijden (tomaat, paprika, rode ui, augurk)
  • De rode kool zeer dun snijden/ schaven en iets aanmaken met olijfolie, peper en zout.
  • De lollo verde sla goed wassen, droog slingeren en plukken.
  • Alle ingrediënten in de wrap leggen en deze oprollen. Even doorsnijden en de wrap is klaar om geserveerd te worden.