Gegrilde Avocado met Garden Gourmet Vegetarisch Gehakt

    Recept

    Ingrediënten:

    4       stuks    avocado’s
    1       eetl      limoensap
    300   gram   Garden Gourmet Vegetarisch gehakt
    1       theel    paprikapoeder
                          Chilli poeder
    ½      theel    komijn
    ½      theel    Gerookte pimenton (zoet)
    ½      bosje    verse oregano
    100   gram    cherrytomaatjes
    140   gram    crunchy mais (blikje)
    1       stuks    rode ui
    100   gram    Buitoni tomaten salsa
                          Parmezaanse kaas

    Werkwijze:

    • Snipper de ui. Bak deze met het Garden Gourmet vegetarisch gehakt in een pan en voeg de kruiden toe en de Buitoni tomaten salsa toe. Laat het gehakt lekker pruttelen. Halveer de avocado’s en verwijder de pitten.
    • Bestrijk de snijzijde met een beetje limoensap en olie en grill ze in een (grill)pan aan deze zijde tot er een paar mooie grillstrepen te zien zijn. Roer de mais door het gehaktmengsel. Vul de gegrilde avocado’s met het gehaktmengsel en garneer met wat cherrytomaatjes en geraspte Parmezaanse kaas