Gelakte Zeeduivel met Buitoni Tomaten coulis

Zeeduivel / BUITONI Tomaten coulis
  • 10 porties

Recept

Ingrediënten (10 personen)

2             kg          zeeduivel
200         g            CHEF Liquid Concentrate Langoustine 
350         g            Buitoni Tomaten coulis
100         g            sjalot
30           g            knoflook
1             st           sereh
2             st           laurierblad
                             thijm
                             rozemarijn

Bereiding

  • Portioneer de zeeduivel

  • Bak de vis kort op hoog vuur

  • Strijk de vis af met de CHEF Liquid Concentrate en lak af onder de salamander.

  • Snijd de sjalot en de knoflook fijn

  • Bak dit in een sauteuse

  • Voeg de Buitoni Tomaten Coulis samen met de gekneusde sereh, laurier, thijm en de rozemarijn toe.

  • Laat dit op laag vuur zachtjes smoren

  • Serveer de gelakte zeeduivel samen met de tomaten coulis

  • Serveer gefrituurde prei bij het gerecht

Gebruikte producten in dit recept: