Gepocheerd ei ‘Florentine’

  • 10 porties
  • 128 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

Bereiding

  1. Voeg de CHEF Liquid Concentrate Gevogelte bij het water en breng aan de kook
  2. Laat de temperatuur dalen tot 90°C, pocheer hier de eieren in (ongeveer 5 minuten)
  3. Zorg dat de eitjes van binnen mooi zacht zijn
  4. Snijd de sjalot en de knoflook fijn
  5. Verhit in een ruime pan wat olijfolie en zweet de sjalot en de knoflook hierin aan
  6. Voeg de gewassen en uitgelekte spinazie toe
  7. Roerbak dit in enkele minuten beetgaar
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Maak de MAGGI Aardappelpuree aan zoals vermeld op de verpakking maar gebruik de helft van de dosering
  10. Vul een dubbelwandige sifon met de MAGGI Aardappelpuree en zet onder druk met een patroon
  11. Verdeel de spinazie en de aardappelpuree over 10 borden
  12. Vul verder af met de gepocheerde eitjes
  13. Maak van de Parmezaanse kaas krokante kaasstengels door deze 200 seconden in de magnetron te verwarmen
 

TIP: Serveer de CHEF Hollandaise Saus apart bij het gerecht.

Allergenen*:

   

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.