Gepocheerde kabeljauw

Flan van rode en gele bieten / Dragonsaus
  • 10 porties
  • 663 kcal/p.

Recept

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Kook de rode en gele bieten apart gaar in de CHEF Liquid Concentrate Groenten
  2. Laat de bieten in het kookvocht afkoelen
  3. Weeg 500 gram gekookte rode biet af en blender deze zeer fijn in de thermoblender
  4. Doe dit ook met de gele biet
  5. Meng per soort 150 g eidooier door de massa
  6. Breng op smaak met zout en peper
  7. Vul passende vormen af met de rode en gele bieten flan
  8. Laat deze au bain-marie in de oven garen
  9. Verwarm de CHEF Hollandaisesaus
  10. Voeg de fijngesneden dragon toe
  11. Breng verder op smaak met wat citroensap, zout en peper
  12. Snijd de rest van de bieten in kleine blokjes en verwarm deze in wat boter
  13. Meng het koude water door het MAGGI aardappelpoeder
  14. Voeg de gepasteuriseerde eidooier toe
  15. Spuit rozetten aardappelpuree op een bakplaat
  16. Bak de duchesse aardappel af in een voorverwarmde oven op 180°C
  17. Pocheer ondertussen de kabeljauwfilet gaar
  18. Serveer de kabeljauwfilet met de flan, de blokjes biet en de duchesse aardappel

Allergenen*:

     

 

*Let op: alleen de allergenen in de gebruikte Nestlé producten.

Gebruikte producten in dit recept: