Gerookte Kalfsentrecote met CHEF Pepersaus en gekonfijte artisjok

CHEF Pepersaus / kalfsentrecote / artisjok

Recept

Ingrediënten

10           st            kalfsentrecote
10           st            artisjok
4             dl            olijfolie
1             st            limoen
1             st            rozemarijn
1             st            tijm
500         g             knolselderij
3             st            rode biet
1             dl            koksroom
--            --             boter
500         g             gemengde paddenstoelen
1             l              CHEF Pepersaus

Bereiding

  • Zout en peper de entrecotes.
  • Sauteer het vlees en gaar in een voorverwarmde oven van 160°C.
  • Als het vlees rosé gebraden is op een warme plaats laten rusten
  • Maak de artisjokken schoon en zet ze onder de olijfolie
  • Voeg de kruiden en de limoen toe
  • Gaar de artisjokken op 80°C
  • Snijd de knolselderij fijn en kook deze gaar in water met wat zout
  • Kook de bieten gaar
  • Pureer de groenten, voeg de room en boter toe en breng op smaak met witte peper en zout
  • Sauteer de schoongemaakte paddenstoelen
  • Serveer de entrecote samen met de artisjok, knolselderijpuree, rode biet, paddenstoelen en de CHEF Pepersaus

 

 

 

Gebruikte producten in dit recept: