Gerookte Kalfsentrecote met CHEF Pepersaus en gekonfijte artisjok

CHEF Pepersaus / kalfsentrecote / artisjok

    Recept

    Ingrediënten

    10           st            kalfsentrecote
    10           st            artisjok
    4             dl            olijfolie
    1             st            limoen
    1             st            rozemarijn
    1             st            tijm
    500         g             knolselderij
    3             st            rode biet
    1             dl            koksroom
    --            --             boter
    500         g             gemengde paddenstoelen
    1             l              CHEF Pepersaus

    Bereiding

    • Zout en peper de entrecotes.
    • Sauteer het vlees en gaar in een voorverwarmde oven van 160°C.
    • Als het vlees rosé gebraden is op een warme plaats laten rusten
    • Maak de artisjokken schoon en zet ze onder de olijfolie
    • Voeg de kruiden en de limoen toe
    • Gaar de artisjokken op 80°C
    • Snijd de knolselderij fijn en kook deze gaar in water met wat zout
    • Kook de bieten gaar
    • Pureer de groenten, voeg de room en boter toe en breng op smaak met witte peper en zout
    • Sauteer de schoongemaakte paddenstoelen
    • Serveer de entrecote samen met de artisjok, knolselderijpuree, rode biet, paddenstoelen en de CHEF Pepersaus